USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Спроба Банкової зробити «Новоросію-2», – волинський ветеран АТО про сепаратистські заяви «порохоботів»

1 Квітня 2019 17:50
Ветеран батальйону «Донбас», волинянин Богдан Пташник назвав сепаратистами прихильників Петра Порошенка, які пропонують відділити від України області, які підтримали Володимира Зеленського.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я правильно зрозумів, ми не дали в 14-му створити «Новососію» з 8 областей, так зараз на Банковій пропонують спробу номер 2 здійснити? Збулась мрія пуйла... найбільша консерва лопнула, як порхавка», – зазначає Богдан Пташник, коментуючи допис Айдера Муджабаєва, який пропонує вбивати тих, хто не підтримав Порошенка, а також відділяти області від України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРИХИЛЬНИКИ ПОРОШЕНКА ЗАКЛИКАЮТЬ ДО СЕПАРАТИЗМУ І РОЗСТРІЛІВ ТИХ, ХТО ГОЛОСУВАВ НЕ ЗА НЬОГО

«Банкова дала добро на розстріл 82% населення? Що я вам казав? У януковичів були шляхи відходу. У цих - ні. Приготуватися до ГУЛАГу, громадяни», – зазначає Сергій Наумович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ор Показати IP 1 Квітня 2019 18:05
на злодію шапка горить , хай їде в крим там його чекають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus