USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спиняла вантажівки на трасі: на Волині знайшли неповнолітню, яка тиждень тому втекла з дому

12 Квітня 2023 16:20
Ковельські патрульні виявили неповнолітню дівчину, яка тиждень тому втекла з дому.

Це сталося учора, пізно ввечері, поблизу стаціонарного посту на автодорозі М-07. Посеред траси, на зупинці громадського транспорту, патрульні помітили юну дівчину, яка поводила себе дивно. Остання виходила на дорогу та спиняла вантажівки, інформує патрульна поліція Волині.

Коли поліцейські хотіли наблизитися до неї на службовому автомобілі, дівчина швидко втекла. Патрульні вирішили обстежити території навколо і невдовзі їм вдалося знайти втікачку. Вона була в брудному одязі та виглядала наляканою. Патрульним дівчина розповіла, що, зупиняючи транспорт, хотіла дістатися в Ковель, однак з якою метою – не пояснила.

Інспектори швидко встановили особу юної громадянки. Виявилося, що їй 17 років, і мешкає вона в населеному пункті за 60 кілометрів від місця події. Дівчина має проблеми з ментальним здоров’ям і вже не вперше йде з дому. Цього разу вона покинула оселю понад тиждень тому. Юнку передали працівникам ювенальної превенції, які будуть з’ясовувати усі обставити таких дій молодої особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus