USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Срібні лелеки», гараж та лабораторія: у Луцьку орудував крадій з Рівненщини

21 Березня 2020 22:25
В обласному центрі Волині судили крадія з Рівненщини. Зокрема, чоловік встиг обікрасти готельно-ресторанний комплекс «Срібні лелеки», лабораторію особливо небезпечних інфекцій ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України», а також гараж та цех.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що з 11 листопада по 9 грудня минулого року раніше судимий уродженець Рівненщини здійснив декілька крадіжок у Луцьку.

Так, чоловік обікрав гараж, винісши з нього інструментів на суму майже 19 тисяч, також він вкрав телефон у готельно-ресторанному комплексі «Срібні лелеки».

Окрім того, чоловік «обчистив» цех, вкравши з нього інструментів на 16,5 тисяч гривень. Ще одним місцем крадіжки стала лабораторія особливо небезпечних інфекцій ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України», звідки злочинець поцупив комп’ютерну техніку.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину. Він частково відшкодував вкрадене та просив суворо його не карати.

Відтак, суд призначив йому покарання у виді трьох років та дев’яти місяців позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus