USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

США дадуть Україні десятки мільйонів доларів на посилення кордону з РФ і Білоруссю

28 Грудня 2021 22:37
Держприкордонслужба та посольство США кілька тижнів тому підписали План спільних дій щодо реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги обсягом 20 мільйонів доларів.

Наразі Проєкт зареєстровано відповідно до затвердженого рішенням Уряду України вимог. Він націлений на безпеку північного та східного кордонів України, пише «Українська правда».

«Сучасні засоби відеофіксації та безпілотні комплекси, індивідуальний захист прикордонників, а також забезпечення їх розташування в польових умовах, посилення транспортом та засобами зв’язку – це ті потреби, які ми узгодили з нашими стратегічними партнерами», – йдеться в повідомлені Держприкордонслужби.

Проєкт розпочнеться в січні, його буде реалізовано протягом 2022 року. Він сприятиме забезпеченню першочергових потреб прикордонних підрозділів.

Реципієнтами Проєкту виступають всі прикордонні загони, які виконують завдання на кордоні з Росією та Білоруссю.

Крім того, у межах співробітництва з Державним департаментом США днями зареєстровано ще один проєкт. За ним Сполучені Штати допоможуть Україні в розвитку інфраструктури кордону.

Зокрема це буде допомога в нарощенні можливостей відомства елементами, що їх використовують в облаштуванні кордону та розбудові систем дистанційного спостереження. Обсяг фінансування погоджено у розмірі 4,5 мільйона доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 29 Грудня 2021 05:17
на дурне вони гроші дадуть............дешевше баранів свідомих в армію загнати
Валеріій Показати IP 29 Грудня 2021 08:24
Для чого давати - влада всеодно розкраде.
ОДІН. Показати IP 29 Грудня 2021 08:34
ТА ВОНИ ЗНАЮТЬ,ЩО РОЗКРАДЕ.ВОНИ ПІДТРИМУЮТЬ КОРУПЦІЮ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus