USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США інвестуватиме 38 млн доларів у кібербезпеку в Україні

5 Березня 2020 15:33
Сполучені Штати оголосили про готовність інвестувати протягом наступних чотирьох років на цілі розбудови кібербезпеки в Україні до 38 мільйонів доларів.

Про це повідомляє пресслужба Держспецзв’язку за підсумками міжвідомчих українсько-американських консультацій із кібербезпеки, що відбулись у Києві, передає УНН.

«Сполучені Штати оголосили про готовність виділити 8 мільйонів доларів допомоги на посилення систем кібербезпеки, на додаток до попередньо виділених у 2017 році 10 мільйонів доларів. Агентство США з міжнародного розвитку також оголосило про намір започаткувати новий проект із забезпечення кібербезпеки об’єктів критичної інфраструктури в Україні. В рамках проекту протягом наступних чотирьох років на цілі розбудови кібербезпеки в Україні інвестуватиметься до 38 мільйонів доларів», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ці гроші інвестуватимуть, зокрема, на напрямах підтримки удосконалення нормативно-правової бази, підвищення кадрового потенціалу та налагодження державно-приватного партнерства.

Повідомляється також, що під час кіберконсультацій між Україною та США сторони обговорили нещодавні зміни у сфері національної політики в галузі кібербезпеки, актуальні питання забезпечення безпеки майбутніх мереж зв’язку 5G, розбудову національного кіберпотенціалу та питання міжнародної політики у сфері кібербезпеки. В заході взяли участь голова Держспецзв’язку Валентин Петров, а також фахівці відомства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мисливець Показати IP 5 Березня 2020 16:35
Безкоштовний сир тільки в мишоловці. Для другої миші..... Україна в даному випадку - перша.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus