USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

США передадуть Україні конфісковану іранську зброю, – CNN

4 Жовтня 2023 20:15
Україна отримає від США багато конфіскованої іранської зброї, а також боєприпаси. Це допоможе нашій державі частково усунути гостру нестачу озброєння.

Про це пише CNN із посиланням на на відомості американських чиновників.

«США передадуть Україні тисячі одиниць конфіскованої іранської зброї та боєприпасів, що може допомогти подолати критичну нестачу, з якою стикаються українські військові, оскільки вони очікують додаткових грошей і обладнання від США та їхніх союзників», – дізналися журналісти.

За словами співбесідників видання, Центральне командування США може оголосити про таку політику вже цього тижня.

США допомагають Києву протидіяти збройній агресії з боку РФ, зокрема, надають озброєння та техніки. Водночас Іран став союзником Росії – росіяни отримали від іранської сторони дрони-камікадзе й активно використовують їх для ударів по українській землі.

Наприкінці вересня стало відомо, що Управління з контролю за іноземними активами американського Міністерства фінансів наклало санкції на п’ять організацій і двох фізичних осіб, які перебувають на іранській території, в Гонконзі, Китаї, Об’єднаних Арабських Еміратах та Туреччині, які причетні до транснаціональної мережі з виробництва безпілотників в Ірані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 4 Жовтня 2023 20:45
Злодii обiкрали Украiну, а крадене передадуть своему васалу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus