USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

США подовжили санкції проти Росії

26 Лютого 2020 19:35
Президент США Дональд Трамп подовжив на рік дію санкцій проти Росії через анексію нею Криму та агресію на материковій частині України.

Про це йдеться в указі американського президента, опублікованому у вівторок, 25 лютого, повідомляє DW.

Термін дії санкцій закінчувався 6 березня 2020 року. Їх запровадив колишній президент США Барак Обама у 2014 році для захисту територіальної цілісності України.

«Дії та політика уряду Російської Федерації, включно з її заявленою анексією Криму та застосуванням сили в Україні, продовжують підривати демократичні процеси та інститути в Україні, загрожувати її миру, безпеці, стабільності, суверенітету та територіальній цілісності і сприяти незаконному привласненню її активів», – ідеться в указі Дональда Трампа.

Крім того, у документі наголошується, що ці дії уряду РФ «продовжують становити надзвичайну загрозу національній безпеці та зовнішній політиці США».

Термін дії даних санкцій подовжується кожного року. Під них, зокрема, потрапили російські банки, компанії, підприємці, високопосадовці РФ та уряд колишнього президента України Віктора Януковича.

Раніше сенатори-демократи виступили з вимогою запровадити нові санкції проти Росії через заяви про її втручання в майбутні вибори президента США в листопаді цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2020 19:48
До дупи ті санкції

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus