USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

США представлять нові санкції проти «Північного потоку-2», – Bloomberg

19 Лютого 2021 12:57
Влада США вводить нові санкції щодо газопроводу РФ Північний потік-2.

Про це з посиланням на інформовані джерела повідомляє Bloomberg, передає Кореспондент.

Доповідь про додаткові санкції представлять вже 19 лютого. Нові санкції торкнуться невеликої кількості пов’язаних з Росією організацій. США мають намір утриматися від введення санкцій проти німецьких підприємств, пов’язаних з газопроводом.

За інформацією джерел, так американська адміністрація прагне зупинити будівництво Північного потоку-2, не викликаючи антагонізму у Німеччині.

Перш група членів американського Конгресу США звернулася до держсекретаря Ентоні Блінкена з вимогою надати відомості про плани із введення санкцій проти газопроводу. Як вважають конгресмени, завершення будівництва Nord Stream 2 дозволить режиму Путіна використовувати російські енергетичні ресурси як зброю, щоб чинити політичний тиск по всій Європі.

Раніше президент РФ Володимир Путін, говорячи про Північний потік-2, заявив, що на Росію тиснуть через Україну. Росію хочуть змусити платити за геополітичний проект Заходу в Україні і тому блокують проект, вважає Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus