USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США заборонили імпорт російської нафти та газу, – Байден

8 Березня 2022 18:47
Сполучені Штати запроваджують заборону на імпорт російської нафти та газу до США через війну в Україні.

Про це президент США Джо Байден сказав у своєму виступі щодо війни Росії в Україні у вівторок, повідомляє Європейська правда.

«Ми забороняємо весь імпорт російської нафти, газу та енергії. Це означає, що російська нафта більше не буде прийматися у портах США», – сказав Джо Байден.

Байден сказав, що проконсультувався з союзниками, перш ніж ухвалити це рішення, але США ідуть на цю заборону, розуміючи, що багато наших європейських союзників і партнерів, можливо, не в змозі приєднатися до нас.

«Сполучені Штати виробляють набагато більше нафти всередині країни, ніж вся Європа та всі європейські країни разом», – сказав він.

Байден зазначив, що захист свободи має свою ціну, але республіканці і демократи чітко усвідомлювали, що повинні це зробити.

Президент США додав, що в Америці відбулися масові акції на підтримку України, а це означає, що американці не готові фінансувати війну Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Березня 2022 19:11
Росії дефолт тепер точно. це жесть, цікаво чим все кінчиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus