USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Стадіон на Волині - чемпіон світу з креативу

2 Червня 2015 14:14
На Волині є чудові поля та стадіони (крім «Авангарда», звісно), куди команди приїздять грати із задоволенням. До таких, безумовно, належить «Підшипник», Боратин, Маяки, мар’янівська «Біла корова», нововолинський "Шахтар", певною мірою любешівський «Колос» та оновлений ковельський "Верес". Про це інформує ВолиньSport.

А є стадіони, про поля яких від самих футболістів доводилось чути просто-таки фантастичні оповіді на кшталт «І тільки зібрався прийняти щіткою, а він стриб – і в пах)))». На жаль, до таких належав (пишемо в минулому часі, бо кілька місяців стану самого газону не бачили) стадіон у Локачах.

Креатив, з яким працівники арени вирішили питання з прямокутністю поля – вражає! У хорошому сенсі слова! Як кажуть, питання про кутовий – для нас не питання.


То скажіть – хіба з таким почуттям гумору українці – переможні? Та ніколи!

Після таких фото, автором яких є Михайло Гарщаль, вже не з таким захопленням сприймаються трохи нерівні поляни.

Стадіон на Закарпатті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
спорт Показати IP 3 Червня 2015 21:54
хто такий розумний що допустив таке поле скильки взяла федерация

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus