USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Стала відомою володарка титулу Міс світу-2019

14 Грудня 2019 22:17
Представниця Ямайки Тоні-Енн Сінгх стала переможницею міжнародного конкурсу «Міс світу 2019», що пройшов у суботу в Лондоні, пише УНН з посиланням на офіційний акаунт події у Twitter.

Друге місце дісталося француженці Офелі Мезіно, третє – представниці Індії Суман Ратансінгх Рао.

Новій володарці корони «Міс світу» 23 роки. Вона вивчає психологію і фемінологію в університеті штату Флорида (США). Серед її хобі: кулінарія, волонтерство, ведення відеоблогу і спів. Саме останнє захоплення допомогло Сінгх здобути перемогу у конкурсі талантів, що відкрило їй шлях до півфіналу. Ямайська конкурсантка, яка може похвалитися вмінням співати оперні арії, виконала для журі та глядачів знамениту пісню американки Вітні Х’юстон (1963-2012) «I have nothing» («У мене нічого немає»).

«Мені здається, що на цій сцені я уявляю щось особливе – покоління жінок, які прагнуть змінити світ. Не можу сказати, що я чимось виділяюся серед інших конкурсанток, але моя відмінна риса – це моя пристрасть допомагати іншим жінкам і робити все для того, щоб у них були ті ж можливості, які були у мене », – сказала Сінгх, відповідаючи на питання британського телеведучого і члена журі конкурсу Пірса Моргана про те, чому саме вона заслуговує на перемогу.
Найстаріший в світі конкурс краси в цьому році повернувся в британську столицю, де в 1951 році була коронована перша «міс світу» – шведська модель Кіккі Хоканссон (1929-2011). Ювілейний 70-й конкурс «Міс світу» в наступному році буде приймати Таїланд. Як заявляють організатори «Міс світу», мета конкурсу – «підтримання миру на всій планеті, створення образу видатної жінки і надання підтримки дітям, які страждають від голоду і різних захворювань».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 15 Грудня 2019 03:39
Ідіотизм... Нехай судді зі складу журі цього недоконкурсу приїдуть в Україну і подивляться, як натовп місс світу щоранку зупиняє маршрутки, а не оцей страх Божий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus