USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Стало відомо, де на Волині виявили нові випадки коронавірусу

6 Квітня 2020 13:26
Станом на ранок 6 квітня на Волині зареєстрували 26 випадків коронавірусу, із них 7 – за останню добу. Наразі відомо, у яких населених пунктах області виявили цю недугу.

Про це повідомив очільник обласного управління охорони здоров’я Ігор Ващенюк, пише ВолиньPost .

Відомо, що із семи випадків за останню добу п’ять – це виявлення інфікування контактними особами у Старовижівському районі. Зауважимо, що у п’ятницю, 3 квітня, помер водій «швидкої» зі Старовижівського району, у якого виявили коронавірус. Ще один випадок із семи нових – у Рожищенському районі та ще один – у селі Боголюби Луцького району.

Ігор Ващенюк наголосив, що з кожним днем поширення коронавірусу виявити першоджерело інфікування буде важче, бо багато людей можуть бути безсимптомно інфіковані, як у випадку з лікарями, які не мають симптомів хвороби, але коронавірусом заражені.

Тож, за його словами, зараз люди повинні максимально дотримуватись карантину, щоб зменшити випадки внутрішнього зараження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 6 Квітня 2020 14:01
Район ГПЗ. Бульвар дружби народів 6. Чого не розказуєте? Через тиждень тут буде епіцентр коронавірусу! Це гуртожиток, спільні кухні і туалети. Вже підтверджено два випадки офіційно
Ккк до Анонім Показати IP 6 Квітня 2020 14:21
Хто саме?
Alex до Анонім Показати IP 6 Квітня 2020 14:40
Яких два випадки в гуртожитку? Одна жінка з гуртожитку, інша з багатоповерхівки цього райну. Але в обох кокроновірус виявили в лікарні (хворіли на пневмонію).
Анонім до Alex Показати IP 6 Квітня 2020 15:55
Одна втікла з сім'єю в село. До лікарні не пішла, температура 39. Робила з цими жінками в одному цеху
Гнідава Показати IP 6 Квітня 2020 14:43
Не дивлячись що ще з 17 березня мали бути закриті кордони на вїзд і виїзд, щодня продовжують прибувати заробітчани з Італії, Іспанії, Німеччини, Польщі і т . д. В суботу - 11 тисяч, вчора -9 тисяч. Вони спілкуються з родичами і знайомими, вільно пересуваються містом - от і маємо нові випадки. Люди розказують що ці нові випадки - зараження від їхніх дітей, що повернулися з заробітків. Як відомо з інтернету, після оголошення карантину і закриття кордонів, повернулося десь 140 тисяч людей. Звичайно більшість з них є здоровими, але значна частина є перенозчиками коронавірусу.
Село Показати IP 6 Квітня 2020 14:53
Чому не повідомляєте в яких селах Старовижівського району?!!!! Люди ж мають знати!!!Скільки людям років ітд.!
Сераховичі до Село Показати IP 7 Квітня 2020 17:11
Водій хворів давно і продовжував працювати. Куди виіжджали на виклики ,госпіталізували,з ким крім родини і колег ще контактував та хто міг переносити та поширювати хворобу?..-от уся географія
Колян Показати IP 6 Квітня 2020 14:55
Чому старовижівську лікарню ще не закрлили? там же розножчики тільки там же нікого не лікують а розносять бацилу. скільки така бездіяльність буде вже?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus