USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Стали відомі перші результати ЗНО на Волині

7 Липня 2011 09:52
Цього року зовнішнє незалежне оцінювання пройшли значно менше випускників, ніж минулого.
Як повідомила проректор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти з питань зовнішнього незалежного оцінювання знань Надія Бобак, ще немає остаточних підсумків цьогорічного тестування, – інформує Волинь-нова.
Вона назвала лише окремі показники.
Зокрема зареєструвалися на незалежне оцінювання 6909 юнаків і дівчат. На кожен предмет з’явилися на тестування 80-90% тих, хто зареєструвався.
До речі, цього року було понад 5600 випускників шкіл, а минулого таких нараховувалося майже 9 тисяч.
Тестування цього року не проходила 91 особа з числа зареєстрованих через відсутність тих чи інших документів. 15 випускників запізнилися на пункти тестування, двоє видалено з аудиторій за користування шпаргалками.
Відбулася також додаткова сесія з незалежного оцінювання знань, на яку було допущено зареєстрованих, котрі не змогли її пройти разом з ровесниками через поважні причини.
Надія Бобак назвала попередні результати кількості випускників, які на тестуванні отримали по 200 балів, що є найвищим показником.
Таких цього року є 21 з числа тих, хто проходив тестування.
Десятеро людей отримали найвищий бал з української мови та літератури, п’ять – з біології, по два – з історії України та географії, по одному – з хімії та англійської мови.
Повні результати тестування мають бути відомі не раніше середини липня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus