USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зношена проводка залишила лучан без електроприладів

25 Грудня 2013 07:01
Через несправну електропроводку погоріли електроприлади в домівках лучан. А комунальники втекли від журналістів.

Напередоні новорічних свят в оселях лучан, які мешкають по проспекту Соборності, 37-А, погоріли електроприлади. Причиною цього стала зношена проводка, яку не змінювали ще з моменту будівництва багатоповерхівки. Тож мешканцям шістьох квартир тепер доведеться викласти чималенькі кошти на оновлення побутової техніки, інформує ТРК «Аверс».

Упродовж двох місяців у частині цих квартир люди жили наосліп, а у інших - потерпали від мерехтіння світла. Електрики приїздили не один раз. Однак, зі слів лучан, шкоди від їхнього візиту було більше, аніж користі. Після втручання майстрів погоріла техніка. Тому довелося викликати приватних робітників.

Мешканка багатоповерхівки Марія Чепрунова розповіла, що 6 квартир, які залишились без світла, нібито відокремлені від усієї багатоповерхівки та користуються електроенергією із сусіднього будинку.

«От там у всіх сусідів горить світло, а в нас весь час зникає. А нам кажуть: ви підключені під інший кабель», - розповідає жінка. Таке світлове мерехтіння завдало людям великої шкоди. Більше 20-ти технічних засобів згоріло. Господарі бідкаються, адже збитків їм ніхто не відшкодує.

Самі майстри з МЖК уникали розмови з журналістами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 26 Грудня 2013 19:44
У нас на Волі теж на днях зранку було дуже чути горілою проводкою, викликали працівників 7-го Жеку,а вони зробили нас дурнями скажавши що то може газ смердів і швиденько смились , у під"їзді весь час перегорають лампочку, що свідчить про поганоу проводку, а діла нікому нема і за що ми тільки платим комунпослуги(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus