USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Старі іграшки, ґудзики та залишки тканин: волинська майстриня створює картини з вторинної сировини

1 Серпня 2021 20:32
Волинська майстриня із селища Колки Людмила Островська виготовляє картини зі старих іграшок, ґудзиків, аксесуарів для волосся, залишків тканин, іржавих гвіздків, старих пазлів та іншої вторинної сировини.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Свої вміння жінка передає у художній студії «Палітра», який організувала для більш як 60 дітей.

Із дітьми жінка працює 21 рік – викладає трудове навчання в ліцеї та займається зі школярами. Людмила Островська каже: займаються дітки з Колок і окружних сіл – Старосілля, Розничі, Копилля, Годомичі, Острови.

Основні техніки – це живопис, малюнки та декоративні роботи. Для картин обирають матеріали, які є в кожної дитини вдома: «Використовуємо картон і ті матеріали, які шкода викинути».

Три роки займається в художній студії школярка Христина Бадовська. Каже: виготовила картину, яку створила самостійно.

«Бабуся і мама раді, що я ходжу на гурток, тому що тут я буду чимось захоплюватися, а не сидіти в телефоні чи в телевізорі», – розповіла дівчина.

Займатися з гуртківцями Людмилі Островській допомагає її донька – Анастасія. Дівчина закінчила навчання в ліцеї і планує далі опановувати образотворче мистецтво у виші.

У Колківському ліцеї виставка робіт гуртківців діє постійно. Зараз тут експонуються картини із вторинної сировини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus