USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Старовижівщина і Ковельщина домовилися про співпрацю роботодавців

29 Серпня 2008 13:52

27 серпня у приміщенні Старовижівського районного центру зайнятості за ініціативи обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч на тему «Інтеграція ринків праці Старовижівського і Ковельського районів». Про це інформують 29 серпня «Волинські Новини».
 
На зустрічі були присутні голова Ковельської райдержадміністрації Валентин Скуба, голова Старовижівської райдержадміністрації Микола Бащук, директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук, голови рад роботодавців Ковельського району Петро Смаль та Старовижівського району Петро Сахарук, начальник філії Старовижівського автодору ДП «Автодор» Микола Ярчук, СТзОВ «Птиця» Максим Гатич, директори Ковельського МРЦЗ Олена Комісарук та Старовижівського РЦЗ Віталій Павлов, начальник відділу статистики, моніторингу та прогнозування обласного центру зайнятості Тамара Ленічева.
 
За повідомленням офіційного сайту обласного центру зайнятості, запрошені колеги з Ковельщини ознайомилися з роботою Старовижівського центру зайнятості. За «круглим столом» жваво обговорювалося питання тісної співпраці роботодавців Ковельщини і Старовижівщини у плані ефективного використання наявних трудових ресурсів, забезпечення гідних умов праці та закріплення робочої сили.
 
У ході дискусії вирішили продовжити розпочату центрами зайнятості області роботу з організації міжрайонної міграції робочої сили. З цією метою вирішили максимально розміщувати інформацію про роботодавців Ковельського району в засобах масової інформації, стендах Старовижівського центру зайнятості, веб-порталі обласної служби зайнятості, запросити роботодавців Ковельського району в Старовижівський РЦЗ для презентації підприємств,організувати екскурсії для незайнятого населення Старовижівського району на підприємства Ковельщини, які потребують робочої сили і готові надати транспорт для доставки працівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus