USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Старий Луцьк» на останніх секундах втратив перемогу над «ДіДіБао» у матчі-трилері

19 Жовтня 2019 19:26
«Старий Луцьк», поступившись у стартових двох десятихвилинках «ДіДіБао» з Кам’янця-Подільського, зумів нав’язати боротьбу в другій половині, однак все ж втратив перемогу на останніх секундах, розпочавши сезон Вищої ліги з поразки – 72:71.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся у Кам’янці-Подільському.

У першій чверті більш влучними були саме господарі майданчика, які виграли десятихвилинку з рахунком 15:13. Наступна чверть була більш результативною, однак її лучани також програли – 22:17. Загальний рахунок після двох чвертей був 37:30 на користь «ДіДіБао».

Після великої перерви лучани загарли впевненіше та швидко відіграли переваги команди з Кам’янця-Подільського, зрівнявши рахунок. Незважаючи на це, лучани ніяк не могли вийти вперед, а різниця в рахунку коливалася в межах трьох очок, відтак перед фінальною чвертю рахунок був 56:53 на користь «ДіДіБао».

Ривок у п’ять очок на початку четвертої десятихвилинки довзволив лучанам нарешті вирватися вперед, проте господарі знову вийшли вперед, і тренер «Старого Луцька» взяв тайм-аут. Утім, ендван від Коцька знову вивів «Старий Луцьк» вперед, до того ж здалеку закинув Швагринський, зробивши рахунок 62:67 на користь лучан. Відзначимо, що після цього лідерство почергово переходило від однієї до іншої команди. Удача цього вечора була все ж на стороні господарів, відтак «Старий Луцьк» розпочав з поразки нинішній сезон, хоча вже завтра лучани матимуть шанс взяти реванш.

Відзначимо, що найрезультативнішим гравцем матчу в «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, в активі якого 19 очок, дабл-дабл оформив новачок Денис Тютюнник – 10 очок, 11 підбирань. 16 та 18 очок відповідно забили Володимир Коцько та Максим Дейна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus