USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Старий Луцьк» на виїзді поступився «Дніпру»

24 Листопада 2022 19:57
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» зазнав чергової поразки у Суперлізі. Цього разу на виїзді лучани поступилися «Дніпру».

Під час минулої гри у Львові волиняни не зуміли перемогти «Політехніку-Галичину». Тож сьогодні лучани сподівалися, що зуміють перервати програшну серію.

Стартові хвилини гри були не надто результативними. Рахунок у матчі відкрили господарі – забив Бондарук. Прозапас відповів «трьохою». Загалом на майданчику точилася рівна боротьба, але наприкінці чверті дніпряни вирвалися вперед – 22:18.

У другій чверті команди також продемонстрували рівний баскетбол, але і в другій десятихвилинці господарі були влучнішими. На велику перерву команди пішли за рахунку 45:38.

Третю чверть дніпряни виграли з найбільшим відривом – 6 очок. А на останню чверть команди виходили за рахунку 69:56. В четвертій десятихвилинка була найрівнішою, про що свідчить її рахунок – 23:23. Але загальний рахунок матчу був на користь дніпрян – 92:79. Лучани поки ніяк не можуть здобути перемогу після двох виграшних матчів у першому баблі. Поразка проти «Дніпра» стала четвертою поспіль.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став капітан Володимир Коцько, який забив 20 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus