USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

БК «Старий Луцьк - Університет» на виїзді поступився «Хіміку-2»

19 Січня 2019 19:46
Проваливши першу чверть 31:6, баскетбольний клуб «Старий Луцьк -Університет» на виїзді поступився баскетбольному клубу «Хімік-2» з міста Южне – 100:67.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 19 січня.

У попередніх матчах вдома лучани зазнали дві поразки від свого принципового суперника баскетбольного клубу «Рівне». Сьогодні луцька команда завітала на південь України до міста Южне, де за два дні повинна зіграти таку ж кількість матчів проти місцевого «Хіміка-2».

Зранку, у свято Водохреща, хлопці вирішили скупатися у Чорному морі, аби зарядитися енергією, проте, забігаючи наперед скажемо, що їм це не дуже допомогло. У першій чверті команда з Луцька була не схожа сама на себе і спромоглася закинути 6 очок на противагу 31 від южненців. Друга чверть була більш рівною, однак на перерву команди пішли з 32-очковою перевагою «Хіміка-2» – 54:26.

Третю чверть лучани також програли. Натомість останню десятихвилинку «Старий Луцьк», хоч і з невеликою перевагою у два очки, проте зумів виграти. Варто зауважити, що це не особливо позначилося на загальному рахунку -100:67 на користь команди з Южного.

Найрезультативнішим гравцем у лучан став Володимир Шевчук, який набрав 20 очок, натомість у южненців 26 очок набрав Ковальов та по 20 Рахішмаіков і Головчик.

Вже завтра лучани матимуть змогу взяти реванш, матч відбудеться об 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus