USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» на виїзді здолав одеську «БІПу»

16 Січня 2022 23:02
Захопивши перевагу в першій чверті, баскетбольний клуб «Старий Луцьк» не віддав її до кінця матчу, перемігши у рамках Вищої ліги в Одесі місцеву «БІПу» – 65:77.

Перші очки у зустрічі закинули лучани – Коцько відзначився ендваном, але одесити в наступній атаці відповіли «трьохою». Відзначимо у стартові хвилини Унгуряна, який забив п‘ять очок. Трьохочковий від того ж таки Коцька дозволив відірватися на вісім очок, тож вже на старті матчу одесити взяли тайм-аут. «Старий Луцьк» впродовж усієї чверті володів перевагою, про що і свідчить рахунок – 14:26.

Старт другої чверті був не дуже результативним з боку обох команд, попри це лучани поступово нарощували перевагу – з-за дуги влучали Федчук та Унгурян, а Юрченко, проти якого часто фолили, добре кидав штрафні. На велику перерву команди пішли за солідної переваги волинян – 25:49.

По перерві одесити здійснили міні-ривок +4, натомість лучани протягом трьох стартових хвилин не могли закинути, тож Володимир Журжій взяв тайм-аут. Проте внесені корективи не дуже допомогли «Старому Луцьку – поступово господарі скоротили відставання до -8 очок. Попри програну третю чверть, у загальному рахунку лучани були попереду – 45:58.

На початку четвертої десятихвилинки луцькі баскетбюолісти наростили перевагу до +19. Відзначимо Бондарука, який закинув сім очок, також двічі з-за дуги влучив Заєць. До кінця зустрічі «БІПА» зуміла скоротити відставання до 12 очок. В підсумку є сирена зафіксувала перемогу «Старого Луцька» – 65:77. Вже завтра команди зіграють другий матч спарки.

Сьогодні ж найрезультативнішим у складі лучан став Владислав Унгурян, набравши 17 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus