USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Старий Луцьк» накидав сотню, розгромивши одеську «БІПу» в другому матчі

17 Січня 2022 13:49
«Старий Луцьк-Університет» у другому матчі спарки знову переміг одеську «БІПУ», розгромивши одеситів із рахунком 67:107. Відзначимо, що сценарій матчу був доволі складним для «Старого Луцька», адже після першої половини гри рахунок був рівним.

Читати ще: «Старий Луцьк» на виїзді здолав одеську «БІПу»

Протягом стартових двох хвилин команди не могли набрати очки, і лише одесит Лопухов спромігся змінити цифри на табло, влучивши з-під кільця. Господарі на старті чверті захопили лідерство та поступово відірвалися на 10 очок. Натомість у лучан гра зовсім не йшла, адже вони не лише невдало діяли у захисті, а й не влучали з вигідних позицій. Вже ближче до завершення чверті волиняни зуміли скоротити відставання до 4 очок – постарався Заєць, який влучив здалеку. Перша десятихвилинка завершилася з рахунком 26:22.

За половину другої чверті лучани скоротили відставання та зусиллями Унгуряна вийшли вперед – 32:33. Перевага «Старого Луцька» інколи сягала +5, але одесити знову зуміли вирватися вперед на 1 бал. Проте Глушко, який влучив один з двох штрафних, встановив на табло рівний рахунок перед великою перервою – 41:41.

По перерві лучани завдяки чотирьом очкам Коровякова вийшли вперед, тож господарі взяли тайм-аут. Протягом тривалого часу різниця у рахунку сягала 3-4 очок, однак наприкінці чверті завдяки 5 очкам Рудакова лучани відірвалися на комфортні +10. А в останню хвилину третьої десятихвилинки завдяки двом влучанням з-за дуги того ж Рудакова та Федчука «Старий Луцьк» мав 15 очок переваги – 55:70.

Поступово на старті четвертої десятихвилинки волиняни наростили перевагу до 24 очок. Одесити дозволяли «Старому Луцьку» занадто багато біля свого кільця, то луцькі баскетболісти спокійно накидали сотню. Підсумковий рахунок зустрічі – 67:107.

Вдруге нарезультативнішим у лучан став Владислав Унгурян, Олег Рудаков оформив дабл-дабл (13 очок, 10 підбирань), по 12 очок в активі Іллі Зайця, Сергія Юрченка, Петра Глушка та Євгена Коровякова.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus