USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Старий Луцьк» завершив бабл перемогою над «Запоріжжям»

12 Січня 2023 13:02
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» здобув другу перемогу в черкаському баблі, обігравши БК «Запоріжжя» – 73:66.

Лучани непогано розпочали матч – спочатку забив Дейна, а після цього з-за дуги влучив Рудаков. Проте «Запоріжжя» швидко відігралося, влучивши три «трьохи» поспіль. В середині чверті запоріжці мали 6 очок перевеги, вони й виграли першу десятихвилинку – 13:17.

«Запоріжжя» на початку другої десятихвилинки здійснило ривок 8:0, зробивши загальну перевагу комфортною. Але лучани поступово набрали хід та на середину чверті скоротили відставання до -4. Але у запоріжців продовжило летіти здалеку, і до великої перерви вони знову зробили різницю у рахунку комфортною – 32:44.

Ну початку третьої чверті «Старий Луцьк» влучному кидку Коцька з-за дуги скоротив відставання до 7 очок. У цій десятихвилинці запоріжці були не настільки влучними з дальньої дистанції. Натомість Алтухов «трьохою» скоротив відставання лучан до -1, а Коровяков за три хвилини до закінчення десятихвилинки ендваном вивів «Старий Луцьк» вперед – 48:47. Втім запоріжці таки зуміли повернути лідерство перед останньою чвертю – 52:58.

Протягом першої половини чверті лідирувало «Запоріжжя», але влучання Коровякова після проходу та дві «трьохи» від Рудакова та Алтухова змінили ситуацію на майданчику. Лучани були попереду 68:63, коли тренер «Запоріжжя» взяв тайм-аут, але це не надто допомогло його команді. «Старий Луцьк» святкував перемогу – 73:66.

Найрезультативнішим у складі лучан став Євген Коровяков – 13 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 15 Січня 2023 08:29
Шановні журналісти! У Вас достатньо словарного запасу, щоб не писати "бабл", "дербі"? Читайте словники Української мови. Поважайте Мову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus