USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Гра в смерть»: у Рівному 16-річного школяра врятували від самогубства

23 Лютого 2021 16:55
У Рівному підлітка через соцмережі хотіли довести до самогубства.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

Хлопця, який гуляв біля залізничних колій, побачив рівнянин на вулиці Здолбунівській в обласному центрі 21 лютого о 09:30. Поліцейські встановили, що 16-річний неповнолітній є учасником групи в одній із соціальних мереж, де йому ставили різні завдання.

За фактом доведення особи до замаху на самогубство, вчинене щодо неповнолітнього, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 120 Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження оперативники із залученням кіберполіцейських встановлюють осіб, причетних до адміністрування групи у соцмережі.

Поліцейські звертаються до батьків: приділяйте більше часу своїм дітям, ставтеся до них із розумінням зверніть увагу на коло їхнього спілкування та намагайтеся вибудувати із дітьми дружні стосунки.

У разі підозрілої поведінки підлітків звертайтеся до компетентних органів чи фахівців або негайно повідомляйте до поліції на спецлінію 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Лютого 2021 12:46
А батьки не бачили що це чудо намалювало собі на тілі? Притягнути їх до відповідальності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus