USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Степанов пов'язує рекордну кількість хворих на COVID-19 з порушеннями на вихідних

23 Квітня 2020 12:31
В Україні сьогодні, 23 квітня, в Україні зафіксовано 578 нових випадків коронавірусної хвороби – і це новий антирекорд для нашої країни.

Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов пов’язує цей сплеск із масовим порушенням карантину, що відбувалось впродовж святкових вихідних.

«Це новий антирекорд за весь час епідемії в країні. Ми вважаємо, що це стало наслідком, в тому числі, порушення карантину у Вербну неділю і безпосередньо на Великдень», – зазначив Степанов під час щоденного брифінгу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Паллундра! Показати IP 23 Квітня 2020 12:53
А то будет как в Одессе!
В'ячеслав Показати IP 23 Квітня 2020 14:51
Дивно, що міністр охорони здоров’я показує черговий раз невігластво, і що для нього поняття "інкубаційний період 14 діб" пустий звук. Рекорд через порушення карантину у Вербну неділю і безпосередньо на Великдень чекає нас попереду ще через тиждень-два! Чули що Академія Наук спрогнозувала 2 піки захворюванння на кінець квітня і 3-8 травня? На підставі чого зроблені такі висновки? А дуже просто: відрахуйте 2-3 тижні від Вербної неділі і Великодня і отримаєте ті дати. Через 14 діб (2 тижні) інкубаційного періоду зявляються перші симптоми, і що люди не відразу після появи симптомів звертаються до лікаря, а через кілька днів - от і третій тиждень можна ще накинути. От і всі розрахунки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus