USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Стіну» Яценюка майже за 2 роки збудували лише на 10%

9 Серпня 2016 10:08
Інженерна споруда «Стіна» на українсько-російському кордоні виконана на 10,5%. Про це РБК-Україна повідомили в Державній прикордонній службі у відповідь на запит.

«Відповідно до Плану заходів, загальна сума коштів Державної прикордонної служби України становить 4 019,5 млн грн. У цей час обсяг робіт виконаний на 422,8 млн грн, що становить 10,5%», – йдеться у повідомленні.

У відповіді на запит повідомляється, що в 2016 році відповідно до закону «Про Державний бюджет України на 2016 рік» на проект «Стіна» заплановано виділення 200 млн гривень.

«У зв’язку з обмеженим фінансуванням був оброблений проект розпорядження про внесення змін до розпорядження Кабміну № 439-р «Про затвердження плану заходів щодо інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції і Автономної Республіки Крим», яким передбачається завершення робіт по проекту в 2020 році», – повідомили в прикордонній службі.

Нагадаємо, на початку вересня 2014 року повідомлялося, що Україна запускає проект під назвою «Стіна» для зміцнення кордону з Росією.

Згідно з урядовим рішенням, «Стіна» повинна бути побудована протягом 3 років. Активні роботи повинні були початися в кінці 2014 року після завершення тендеру.

Нагадаємо, народні депутати України вимагають від Національного антикорупційного бюро, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Служби безпеки України та Міністерства оборони вивчити питання щодо виділення бюджетних коштів на виконання проектів «Європейський вал» («Стіна») та інженерно-технічного облаштування українсько-російського державного кордону, територій, прилеглих до районів проведення антитерористичної операції та Автономної Республіки Крим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Барон Карл Густав Ем Показати IP 9 Серпня 2016 11:18
Може ви ще лінію Манергейма побудуєте?
Цвинтар А.А. Показати IP 9 Серпня 2016 11:22
Як КУЛЯ в лоб на Майдані , так і проект - один і той лохотрон . Сєня не пенсіонер , за що тепер живе , за які кошти катається у США ... Робіть висновки ???
Хрен собачий Показати IP 9 Серпня 2016 11:42
Яка там стіна?..Кошти виділені на це вже давно осіли в кишенях чиновників, які опікуються цим проектом. Даю 100% гарантії, що на ці гроші повиростали " стіни" навколо маєтків цих чинуш. :)
Vlad Orlov Показати IP 9 Серпня 2016 12:51
25 лет население периодически избирает власть. И все это время население упорно избирает руководить собой воров, коррупционеров, мошенников. 25 лет население голосует за "гречку", а власть открыто ворует и безбоязненно плюет на Закон. За четверть века наступания на грабли любой дебил уже что то бы понял. Но не население.
Сени Показати IP 9 Серпня 2016 14:19
Дарвин ошибся. Некоторие люди произошли от г*вна...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus