USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сто гривень за сто років життя отримала бабуся з Ківерець

15 Січня 2009 17:15
Сьогодні, 15 січня, жительку села Липне Ківерцівського району Марію Момот із 100-річчям з дня її народженням привітало районне керівництво. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Марія Момот народилася і все життя прожила в селі Липне. Працювала в місцевому колгоспі імені Тараса Шевченка ланковою. Зростила та виховала шестеро дітей, з яких наразі двоє живих. По мобільному телефону її привітали син із Луганської області та дочка з Італії, яка там працює.
 
Ювілярка при хорошій пам’яті. Доглядає її невістка Ганна Григорівна, яка дуже добре ставиться до своєї свекрухи та тримає чимале господарство: корову, свиней, індиків. Семеро онуків відвідують бабусю.
 
За інформацією Ківерцівської РДА, поздоровили ювілярку перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Ващинець, заступник керівника виконавчого апарату районної ради – керуюча справами Ольга Ярощук, начальник територіального центру по обслуговуванню пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Микола Коренчук, сільський голова Любов Громик.
 
Вручили столітній бабусі вітальні листівки Президента України Віктора Ющенка, голів районної ради та райдержадміністрації Андрія Манька  та Леонтія Кричкевича. Також вона отримала 100 гривень матеріальної допомоги, продуктові набори.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
микола Показати IP 15 Січня 2009 18:37
маразм повний.на поздоровленнялистівки потратили 40 грв а на допомогу дали 100 це від СЕМИ ІДІОТІВ по 14 грв. СТИДОБА .владці на виїзд списали двократно БІЛЬШЕ мінімум. і про таке пишуть як добродіство. мало в [вирізано - цензура] дали РОМАНЮКУ з такими ...представниками. А БАБЦІ сто літ з води і роси
Анонім Показати IP 16 Січня 2009 10:49
дійсно ідіоти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus