USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Столяр – перший заступник голови ОДА: Порошенко віддає Волинь «Континіуму»?

29 Березня 2018 22:55
Першим заступником новопризначеного голови Волинської ОДА стане людина олігарха Степана Івахіва - один з менеджерів «Континіуму», екс-директор компанії «Вог аеро джет» Петро Столяр.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Наразі відомо, що новопризначений очільник Волинської ОДА Олександр Савченко сьогодні вніс подання на призначення Петра Столяра своїм першим заступником з економічних питань.

З копії документу, який спрямували на Адміністрацію Президента, редакції стало відомо, що Столяр має військову освіту та 12 років досвіду роботи на керівних посадах у сфері економіки. Також свого часу Петро Столяр був директором компанії «Вог аеро джет», яке належить до групи компаній «Континіум», співвласником якої є одіозний волинський нардеп-олігарх Степан Івахів.
З радників – в заступники

За декілька днів до призначення Савченка своєї посади позбувається екс-перший заступник голови ОДА Олексанр Степанцов, в той час як всі інші заступники Володимира Гунчика залишаються працювати з новим головою. А вже під час першого публічного заходу Олександр Савченко призначає Петра Столяра своїм радником.

Залишається лише здогадуватись, що Івахів пообіцяв Петру Порошенку за дозвіл «обкласти» новопризначеного голову ОДА кишеньковими заступниками з «Континіуму». Але враховуючи той факт, що соратник Івахіва Сергій Мартиняк свого часу відмовився від посади голови ОДА, можна припустити, що керувати Волинню «Континіум» спробує саме через заступників. Та й враховуючи близькі стосунки голови парламентської фракції «Воля народу» (до якої входить Івахів) Ярослава Москаленка з очільником Волинської ОДА Олександром Савченком, нічого дивного в цьому немає.

Що у декларації майбутнього першого «зама»

Сьогодні Петро Столяр вніс декларацію кандидата на посаду першого заступника голови Волинської ОДА.
Столяр прописаний в Полтавській області, проте фактично проживає в Києві. З 2016 року обзавівся квартирою в столиці, а в 2017 році - земельною ділянкою на Рівненщині.

У власності Петра Столяра кросовер Honda Pilot і люксовий позашляховик Audi Q7. Також він має 591 тисячу гривень на банківському рахунку та 237 тисяч доларів заощаджень в готівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Іван Антонович Показати IP 30 Березня 2018 00:23
Так яка спеціальність ? Хто готував лист ? То, як двері перед носом ... , то з помилок у поданні починаємо . Якась алегорія !
Совість Показати IP 30 Березня 2018 07:22
Да , ото тепер заживем , скільки ще туристів має бути аж цікаво .
Андрій Показати IP 30 Березня 2018 08:16
Ера засланих козачків продовжується...
Дід Панас Показати IP 30 Березня 2018 08:45
От і вся казочка малята!!!
Анонім Показати IP 30 Березня 2018 09:28
А-Я-ЯЙ.! Що ж робити? Як можнат так робити?
Вася Показати IP 30 Березня 2018 09:41
А треба гнати олігархів. А то тільки при владі"свої" Скільк ще таке буде? Хто наведе порядок? За таку владу голосувати не буду, бо зараз все куплене.
234 Показати IP 30 Березня 2018 09:45
Якщо не перемагає один – перемагає інший. Справа не в поразці, а у її визнанні чи невизнанні. У правильних висновках, які поразку можуть перетворити на перемогу.
Василь Показати IP 30 Березня 2018 11:07
А мені поки дуже імпонує Савченко, а цей Столяр, був його заступником у Нафтогазі, судячи із попередніх публікацій - ось і відгадка чому він опинився разом із губернатором поруч.
Степан Петрович Показати IP 30 Березня 2018 21:07
Читайте матеріал в "Українській правді" про причини призначення Савченка іх то за ним стоїть - тоді все стане ясно
Житель Прибужжя Показати IP 30 Березня 2018 21:16
Хтось дуже радів, коли Гунчика мали звільняти і таки звільнили. Не буду ставати на його захист, але все пізнається в порівнянні. Хтось вірить, що Савченко буде в першу чергу розвивати економіку волині, покращувати добробут громадян? Хтось вірить, що він для цього на Волинь призначений? Смішно. А тому й радіти передчасно немає чому...Все пізнається в порівнянні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus