USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Столтенберг відреагував на пропозицію Польщі надіслати в Україну миротворців

24 Березня 2022 19:46
Генсек НАТО Йєнс Столтенберг заявив, що Альянс відповідальний за те, щоб війна Росії проти України не переросла у повномасштабну війну РФ з НАТО.

Так він прокоментував питання щодо можливості відправлення миротворців до України на брифінгу після саміту НАТО, передає Новое время.

«Ми обговорили широке коло питань. Меседж такий, що ми маємо бути об’єднані і що ми маємо надавати підтримку Україні. Водночас ми несемо відповідальність за те, щоб цей конфлікт не став повномасштабною війною між НАТО та Росією. Це також причина, через яку союзники чітко заявили, що ми не розгортатимемо війська на землі в Україні, тому що єдиний спосіб зробити це – це бути готовим брати участь у повному конфлікті з російськими військами», – сказав Столтенберг.

Нагадаємо, вперше ідею про миротворчу місію в Україні озвучив під час візиту до Києва віцепрем’єр уряду Польщі та голова правлячої партії «Право і справедливість» Ярослав Качинський. А сьогодні, 24 березня, уряд Польщі мав представити ідею миротворчої місії в Україні на саміті НАТО та на зустрічі Європейської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus