USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Столяр може стати одним із власників Луцького аеропорту

8 Жовтня 2009 16:08
Василь Столяр займається формуванням так званого бізнесового пулу, який претендує бути власником Луцького аеропорту. Пропозиція очолити волинських бізнесменів, охочих інвестувати в летовище, надійшла Столяру від голови Волинської облради Анатолія Грицюка, ― інформують «Волинських Новин».
Ідея пана Грицюка полягає в тому, щоб залучити волинський бізнес, аби він сам вкладав кошти в розбудову аеропорту. Це дасть можливість ефективніше скоординувати дії влади і бізнесу в цьому напрямку ― зазначає голова Волинської облради.
«Я запропонував Василю Столяру долучитися до цієї теми, бути контактною особою від бізнесу. Василь Андрійович погодився. Він зараз займається цим питанням» ― коментує пан Грицюк. 
Нагадаємо, що сьогодні вранці голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк повідомив, що наразі є шість кандидатів, які бажають придбати луцьке летовище. Двоє з них ― волиняни.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 16:24
Де сім господинь, там хата не метена.
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2009 17:06
Де сім господинь, там хата не метена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus