USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Страчував та знущався: СБУ зібрала докази проти ще одного кадировця, який убив п’ятьох цивільних у Бучі

29 Серпня 2022 16:04
Служба безпеки України ідентифікувала командира групи спеціального загону швидкого реагування «Ахмат» управління федеральної служби військ національної гвардії рф у чеченській республіці, який безжально вбив п’ятьох цивільних у Бучанському районі Київщини.

Майору поліції Мусаєву Ізнауру Ібрагімовичу оголошено про підозру в порушенні законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України), повідомляють в СБУ.

Досудовим слідством встановлено, що воєнний злочинець у складі окупаційних військ рф брав участь у захопленні села Микуличі. Солдати, вчиняючи насильство та страти, здійснювали спецрейди для залякування місцевих мешканців.

Читати ще: СБУ оголосила про підозру Рамзану Кадирову і його найближчим поплічникам

Керуючи спецзагоном, Мусаєв та його підлеглі під виглядом запобігання співпраці цивільних із Збройними силами України жорстоко розстрілювали людей.

Першою жертвою Мусаєва став 57-річний місцевий житель, який мав необережність вийти з власного подвір’я. Майор спочатку змусив старшого чоловіка стати на коліна, а потім з пістолета Яригіна «Грач» вистрелив йому в потилицю.

Тоді окупанти притягли тіло вбитого до будинку ще одного місцевого, якого також вбили пострілом у голову.

Читати ще: СБУ ідентифікувала приятеля Кадирова, який катував неповнолітнього під час тимчасової окупації Київщини

Наступними жертвами стали подружня пара, яку теж поставили на коліна та вбили, і 67-річна жінка, якій вистрелили у скроню.

Фактично, протягом пів години Мусаєв разом з підлеглими убили п’ятьох невинних людей.

СБУ продовжує ретельно досліджувати його причетність до скоєння інших злочинів на Київщині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vasia Показати IP 29 Серпня 2022 16:43
Ублюдки чеченські..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus