USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Страшно не то, что нас убивают, а то, что кидают на бабки»: СБУ перехопила розмову окупанта з ексдружиною

13 Березня 2022 13:37
Російський загарбник, телефонну розмову якого перехопили в СБУ, скаржиться колишній дружині, що страшно не те, що гинуть люди, а те, що солдатів РФ «кидають на бабки».

Про це повідомили на офіційній сторінці СБУ.

«Мать, тільки ти мене можеш виручити, бо тут ніхто не в курсі, що ми розлучені», – звернувся окупант до жінки і попросив її написати sms на номер, на який «кине гудок», про те, що вона потрапила в ДТП.

«Пиши, що бл*ство повне. Надя потрапила в аварію, вона у важкому стані. Не знаю, куди подіти дітей», – просить окупант ексдружину.
Читати ще: «Розпи*дошені, треба витягувати». У СБУ перехопили розмову окупантів

Цинізм загарбника полягає ще й в тому, що він заприсягнувся: якщо жінка йому допоможе в афері, то, як приїде додому, поставить свічку в церкві за її здоров’я. Мовляв, по-іншому йому «своїх бабок» не побачити.
Читати ще: СБУ перехопила розмови окупантів: у Харкові їм наказали стріляти в цивільних

«У цій фразі – весь цинізм російських загарбників. Їм все одно, що вони вбивають українських дітей, цілі родини та бомблять пологові будинки. Байдуже, що гинуть десятки тисяч їхніх власних солдатів. Російського окупанта турбує лише одне: що за вбивство українців він не отримує свої дві тисячі доларів США. Тож «велика армія» Путіна потрохи перетворюється на армію дезертирів. Деякі вояки тікають, навіть не дочекавшись обіцяної щомісячної зарплати. Бо розуміють: життя дорожче. А кому з окупантів все ж таки важливіші гроші, у нас є гарна новина: українці забезпечать їм безкоштовне відправлення додому… у мішках для трупів», – йдеться в повідомленні СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus