USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стріляли не вперше: 16-річна лучанка, яку підстрелили на балконі – у лікарні

10 Квітня 2020 12:01
У Луцьку невідомі стріляли в 16-річну дівчину, яка стояла на балконі у себе вдома. У неї – кульове поранення плеча. Неповнолітню доправили в лікарню.

Куля влучила у плече 16-річної дівчини, коли та стояла на балконі 8 поверху, повідомляє 5 канал.

Сусідка знизу Вікторія Мірковська каже, що стрілець з’явився більш як рік тому: стріляє по вікнах і одне навіть прострелив.

«Воно в мене теж пробите кулею так само. Але це було рік тому. А в тих сусідів, де підстрелили дівчинку, пару років тому підстрелили вікно так само. Видно сліди від кулі. До того таких випадків, щоб попасти в дитину, такого не було», – каже Вікторія Мірковська.
Родичі пораненої дівчини спілкуватися з журналістами не захотіли.

«Розумієте, зараз ведеться слідство і зловмисник бачить це на телебаченні, просто викидає гвинтівку і його не знайдуть», – кажуть вони.

Неповнолітню з пораненням плеча доставили до обласної дитячої лікарні. Її вже прооперували. Лікарі кажуть: кулю витягли, її випустили з пневматичної зброї.

«Після дообстеження було виявлено стороннє тіло в м’яких тканинах. Стороннє тіло, куля, видалено, стан відповідає післяопераційному періоду», – каже Ігор Дородних, медичний директор волинської обласної дитячої лікарні.

Родичі пораненої звернулися до поліції лише після ушпиталення дівчини.

«Йдеться про хуліганство. Наразі правоохоронці проводять заходи на встановлення особи, причетної до вчинення даного кримінального правопорушення», – говорить Олег Плазовський, речник ГУ Нацполіції у Волинській області.

Якщо поліція знайде стрілка, йому загрожуватиме за хуліганство із застосуванням зброї до 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правдоруб Показати IP 10 Квітня 2020 12:48
Нехай перевірять жителів будинку ( чоловічої статі) з якого могла вестись стрільба на поліграфі, або об"являть значну винагороду за інформацію про стрілка.
Євробидло до Правдоруб Показати IP 10 Квітня 2020 13:36
За винагороду за 1 добу знайду стрілка.
Анонім до Правдоруб Показати IP 10 Квітня 2020 15:19
І чого ж лише чоловічої статі?
Анонім Показати IP 10 Квітня 2020 13:51
Той падло-стрілок живе поруч.
Andrij Показати IP 10 Квітня 2020 14:00
Растояние большое , стрелял с пневмо-винтовки наверное. Проверить и опросить всех жителей дома напротив, особенно сопляков от 13 лет и старше.
Народна прокуратура Показати IP 10 Квітня 2020 15:38
Безкарність породжує вседозволеність. Все починається з невеликого порушення, але якщо за цим не наступає покарання, частина індивідуумів продовжує нахабніти і вчиняти все більш небезпечні діяння. Серед правоохоронців раніше побутувало таке трохи, можливо, цинічне висловлювання, що у кожному поколінні людей присутній процент тих, хто підлягає "посадці", і якщо цього не зробити, вони доповнять армію раніше існуючих злочинців, що погіршуватиме криміногенну ситуацію. Законодавчі та інші реформи останніх років знищили правоохоронну систему, тож розплачуватись за це будуть звичайні громадяни
олег Показати IP 11 Квітня 2020 12:33
що ви хай підняли, тож чиясь дитина, хай собі побавиться. Поліція немає права заходити в квартиру без санкції суду. Чого мовчать правозахисники. Хай стріляє і дальше, а пяні мажори хай і дальше давлять машинами людей а в держслужбовців мінімальна зарплаьт хай і дальше буде 47 тис. грн. і доплата за напруженість в роботі ще 100 процентів ми ж правова держава , ми україна.
Анонім до олег Показати IP 11 Квітня 2020 22:04
а як чиясь дитина тобі дупу чи голову прострелить, тоді як хай будеш піднімати?
Фоп до Анонім Показати IP 12 Квітня 2020 22:14
Хтось сарказму не розуміє?
Ронні Показати IP 11 Квітня 2020 23:45
Якби захотіли знайти знайшли би за 24 години, якби оголосили винагороду знайшли би швидше.
Альфа Показати IP 12 Квітня 2020 15:49
Щодо пулялок існує тьма методик по вичесленню. "Стрілок" краще здайся сам, рано чи пізно будеш вирахований, така класика "жанру". Коли прийдуть за тобою, вс**ся але буде пізно, ти не один гасив по вікнах. Здадуть тебе твої подільники, калатати 7 років їм нема бажаня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus