USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стрілянина в Торонто: поліція розкрила особу нападника

24 Липня 2018 09:28
У Канаді встановили, що нападником, який розстріляв 15 людей в Торонто, виявився 29-річний місцевий житель Фейсал Хусейн.

Про це заявили в Службі спецрозслідувань Онтаріо, передає Укрінформ.

"Після того, як нашим детективам вдалося поговорити із родичам загиблого та їх представниками, ми змогли підтвердити його особу. З огляду на надзвичайні обставини цього трагічного інциденту та громадський інтерес, Служба розкриває ім’я чоловіка: це Фейсал Хусейн з Торонто", - йдеться у заяві.

Родина Хусейна визнала, що Фейсал мав "серйозні психічні проблеми".

"Хоча ми протягом усього його життя, сповненого болю та страждань, намагалися допомогти йому, ми навіть уявити не могли, що його відхід стане таким руйнівним", - йдеться у зверненні родини.

Водночас поліція Онтаріо досі не має єдиного мотиву вчинку Фейсала Хусейна і намагається зібрати якого більше свідчень та доказів. У понеділок провели обшук у його особистому помешканні.

Як повідомлялось, у ніч на понеділок у центрі Торонто чоловік відкрив стрілянину на вулиці, поранивши 15 осіб, двоє із яких пізніше померли. Загиблим було 18 і 10 років. Сам нападник намагався втекти, але після перестрілки із поліцією загинув. Поки невідомо, чи він покінчив життя самогубством, чи смертельних поранень було завдано із табельної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus