USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Стрімкий м’яч»: юні гандболісти Луцька розгромили суперників

2 Грудня 2014 09:04
У Луцьку літав «Стрімкий м’яч». Лучани показали прекрасний результат у матчі з командою Нововолинська, перемігши з рахунком 40:9.

Зональний етап змагань на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед юнаків 2002-го років народження відбувся в обласному центрі Волині.

У столиці Волині змагалися чотири команди з Волині (Луцьк, Горохів, Маневичі, Нововолинськ) та два приїжджих колективи – Сквира (Київська область) та Кам’янка-Бузька (Львівська область).

Команди декілька днів грали за коловою системою, щоб визначити найкращих. Адже лише дві візьмуть участь у фінальній частині турніру. З першого місця далі по турнірній драбинці піднялася команда ОДЮСШ (Луцьк), друга путівка дісталася гандболістам зі Скваряви. Зазначимо, найбільшу перемогу лучани здобули у матчі з Нововолинськом. Господарі не пошкодували земляків і перемогли з рахунком 40:9.

«Ми маємо непогану команду і будемо старатися тримати нашу марку. Звичайно, роботи - ще дуже багато, ми тільки на початку цього шляху. Головне, що ми їх зібрали і зацікавили, - розповідає тренер луцької команди Ростислав Ланевич. - Будемо намагатися робити спільні тренування, бо діти вчаться в різні зміни і будемо виїжджати на турніри, де серйозно будемо тренуватися до змагань».

Наступний етап змагань відбудеться на шкільних весняних канікулах.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus