USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стриптиз, сальса і сало. ВІКЕНД У ЛУЦЬКУ

4 Грудня 2009 12:32
Карантин минув, і бурхливе життя Луцька входить в звичну колію. «Чоловіче свято», саломанія, експериментальний джаз, дорослі танці, культовий ді-джей та книжкова презентація стануть головними темами світу розваг Луцька на цих вихідних.
Балконський, джаз, Поліщук і Форпост
Для джазманів  пивний клуб «Оболонь» у неділю, 6 грудня пропонує виступ місцевого гурту «Double Jam». Джаз обіцяє не стихати протягом кількох годин. Отримати музичне задоволення можна за 20 гривень.
В «Майдані» сьогодні, у п’ятницю традиційно виступатиме Юрій Поліщук з гуртом «Чорні черешні».  Ціна – 20 гривень. Початок о 22.00.
До речі, це вже другий запланований виступ «Чорних черешень» за день. До того, музиканти співатимуть на презентації книжки Ігора Баранюка «Співай, Волинь». Творчий вечір літератора відбудеться в Палаці культури міста Луцька о 18.00. Вхід вільний. Окрім Поліщука і компанії співатиме Хор Церкви Святого Федосія.
Клабери можуть повідриватись під DJ Andrey Balkonsky у суботу, 5 грудня у нічному клубі «Метро». Хто не знає – цей ді-джей надає перевагу різним напрямам House-музики. Крутитиме платівки протягом 2-3 годин. Далі в «Метро» виступатимуть місцеві резиденти. Ціна на вхід – 35 гривень з флаєром, без нього - 45. Флаєр можна отримати в клубі.
Суботнього вечора у Палац учнівської молоді буде другий фестиваль рок-музики «Форпост». За 25 гривень можна повідриватись під луцьких «Шквал»,  «When Ladies Go Charm»,  «SLAP», рівненських «Lewis Carroll», львівських «Rosemary Had An Accident», «One Reason Left» та столичних «Злам» і «Vivienne Mort». Початок о 17.00.
Брудні та гарячі танці
Аби привітати сильну стать, слабка буде роздягатися в пивному клубі «Оболоні» та у нічному клубі «Золото». В «Кораблику» повний стриптиз очікується вже сьогодні, у п’ятницю, о 22.00.
А от в «Золоті» Strip Military Party за участю танцюристки Меррілін зі столиці запланована на неділю 6 грудня на 23.00. Попасти на дорослі розваги можуть лише повнолітні чоловіки та жінки. Ціна на квитки в «Оболоні» – 35 гривень, в «Золоті» - для жінок 40, чоловіків – 60 гривень.
А от «Майдану» явно подобається вдовольняти жінок, так як напередодні чоловічого свята, у суботу клуб проводить саме чоловічий стриптиз для слабкої статі. Вечірка «Дівочі забави» за участю гостя Maestro відбудеться 5 грудня, вхід для чоловіків лише після 23.00. Ціна квитків – 40 гривень.
Гарячі танці у суботу також очікуються в клубі «Талісман» під час латино-американської вечірки «Пристрасть». Проте тут прощатися з одягом ніхто не буде. Принаймні не заплановано :-). Вхід вартує 25 гривень. Опісля майстер-класу професійних танцівників для гостей, всі бажаючі зможуть повихиляти стегнами під звуки сальси і аргентинського танго. Трохи пізніше очікується розіграш призів.  
Окрім спеціальних програм потанцювати можна буде в суботу, 5 грудня в нічному клубі «Золото»  на вечірці «Стопудовий хіт» під найпопулярніші хіти від 80-х до сьогодні. Ціна квитків – 40 гривень для жінок та 50 - для чоловіків.
«Оболонь» пропонує суботню «Дискотівку-80» з добрими та знайомими хітами минулого століття. Ціна квитків – 20 гривень.
Обраним саломанам
Чемпіонат «З любов’ю до …сала» таки відбудеться. Але, здається, для обраних. На цей раз захід проходимитиме на базі пивного клубу «Майдан». Саме тут буде конкурс на найважчого учасника Чемпіонату, на швидкість і кількість поїдання сала та презентують найбільший у світі бутерброд з салом, книгу «З любов’ю... до Сала». Окрім цього гостей розважатимуть музиканти. Як запевнили організатори чемпіонату, потрапити на дійство можна буде лише по запрошеннях, яких уже немає. А вільний вхід буде лише з 17.00 до 18.30.  Проте, вільно потрапити до «Майдану» можна буде з 21.00.
Традиційне мистецтво
Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка пропонує 5 грудня переглянути драму на дві дії «Безталанна». Початок вистави про нелегку жіночу долю - о 18.00. Ціна квитків - від 10 до 30 гривень.
Для любителів комедії недільна вистава «Неймовірні пригоди в готелі класу «LUX». Ціна та час ті ж самі. Придбати квитки можна в касі з 14.00 до 19.00.
Шанувальникам образотворчого мистецтва – відкриття виставки малярства Волинських художників в Художньому музеї. Презентація відбудеться вже сьогодні, у п’ятницю о 15.00. Музей, окрім понеділка та вівторка, працює кожен день з 9 до 17 години та в неділю з 10 до 16 години. Для учнів та студентів ціна квитка 1,50 гривень, дорослим вдвічі більше. Супровід екскурсовода обійдеться відповідно 15 та 30 гривень.
Відпочити з дітьми можна буде 6-го грудня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка. Тут о 12.00 розпочнеться вистава «Білосніжка і 7 гномів». Ціна квитків від 6 до 8 гривень.
В театрі ляльок в неділю, 6-го грудня опівдні розпочнеться вистава «Сон-мрія, або Казка зеленого гаю» за твором Олени Пчілки. Ціна від 5 до 7 гривень.
Полоскотати нерви на цьому тижні пропонує кінотеатр «Промінь». Фільм Крістіана Алверта «Пандорум» вийшов цьогоріч і є сумішшю фантастики і жахів. Стрічка триває півтори години. Сеанси традиційно на 16.00, 18.00 та 20.00. Ціна – 15 гривень.
Ще одну кінопрем’єру 2009 року під назвою  «Пропозиція» транслюватиме кінотеатр «Ретро». Це комедія з Сандрою Балок в головній ролі. Початок сеансу о 19.30, ціна 5 гривень. На попередніх сеансах о 14.30 та 17.10 «Ретро» показуватиме бойовик 2007 року під назвою «Королівство».   
Коротко
П’ятниця, 4 грудня
Виступ гурту «Чорні черешні».  Місце – бар «Майдан». Квиток – 20 гривень. Початок о 22.00.
Стриптиз. Місце – пивний клуб «Оболонь». Початок о 22.00. Квиток – 35 гривень.
Виставка малярства Волинських художників. Місце – Художній музей. Відкриття - о 15.00
Субота, 5 грудня
DJ Andrey Balkonsky . Місце – нічний клуб «Метро». Квиток – 35 гривень з флаєром, 45 – без.
Другий фестиваль рок-музики «Форпост». Місце – Палац учнівської молоді. Квиток – 25 гривень. Початок о 17.00.
Вечірка «Дівочі забави» (чоловічий стриптиз). Місце – бар «Майдан». Вхід для чоловіків після 23.00. Квиток – 40 гривень.
Латино-американська вечірка «Пристрасть». Місце – клуб «Талісман». Квиток – 25 грн.
Вечірка «Стопудовий хіт». Місце – нічний клуб Золото. Квитток – 40-50 грн
«Дискотівка-80». Місце – пивний клуб «Оболонь». Квиток – 20 гривень.
Драма на дві дії «Безталанна». Місце - Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.  Початок – 18.00. Квиток – 10-30 грн.
Неділя, 6 грудня
Виступ гурту «Double Jam». Місце – пивний клуб «Оболонь». Квиток: 20 гривень.
Strip Military Party. Місце – нічний клуб «Золото». Квиток: для жінок 40, чоловіків 60 гривень.
Чемпіонат «З любов’ю до …сала». Місце – бар «Майдан».
Вистава «Білосніжка і 7 гномів» Місце – Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка. Початок - 12.00. Квиток: 6-8 гривень.
Вистава «Неймовірні пригоди в готелі класу «LUX». Місце – Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка.  Початок - 18.00. Квиток: 10-30 грн.
Вистава «Сон-мрія, або Казка зеленого гаю». Місце – Волинський обласний театр ляльок. Квиток – 5-7 гривень.
Фільм «Пандорум». Місце – кінотеатр «Промінь». Квиток – 15 гривень.
Фільм «Пропозиція». Місце – кінотеатр «Ретро». Квиток – 5 гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 4 Грудня 2009 14:20
місто оживає, є з чого вибрати і як спланувати свій відпочинок
Влад Показати IP 4 Грудня 2009 17:26
А в это время на дворе был рождественский пост...Смотрите а то от всего этого оживления так потом пропоносит...
falter Показати IP 4 Грудня 2009 19:33
Лучани ГУЛЯЙМО!!!!!!
О.І. Показати IP 5 Грудня 2009 10:31
Треба писати не "традиційно виступатиме Юрій Поліщук з гуртом "Чорні черешні", а "Виступатиме начальник міського управління культури Юрій Поліщук". Як 20грн.вписуються у норми закону про держ.службу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus