USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентів СНУ у Луцьку замість пар зібрали на зустріч з депутатом від БПП

7 Березня 2019 14:37
Замість навчання – зустріч з нардепом від БПП: викладачів закликали приводити студентів Східноєвропейського національного університету на зустріч з Юлієм Мамчуром під час занять.

Про це розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці.

Зауважимо, що Міносвіти надсилало університетам лист щодо недопущення політичної агітації у закладах освіти. Міністерство засуджувало розміщення будь-якої партійної агітації у закладах освіти, проведення політичних акцій та залучення до них учасників освітнього процесу. Просили вживати дієвих заходів щодо недопущення у закладах освіти політичної агітації, просування політичного брендингу та використання приміщень закладів освіти для розміщення громадських приймалень. Одним з принципів освіти в Україні є її незалежність від політичних партій і релігійних організацій. Відповідно до статті 31 нового Закону України «Про освіту» політичні партії (об’єднання) не мають права втручатися в освітню діяльність закладів освіти.

Окрім того, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки завжди заявляв про те, що під час кожних виборів займає нейтральну позицію.

Попри це, сьогодні, 7 березня, в університет приїхав нардеп від «Солідарності» Юлій Мамчур, зустріч з ним відбувається у приміщенні корпусу СНУ на вулиці Винниченка, 30. Викладачі отримали негласну вказівку привести хто скільки зможе студентів на зустріч з нардепом – наприклад, з факультету інформаційних систем, фізики та математики пішла організована група студентів на чолі з заступником декана.
Цікаво, що на зустрічі перебуває Іван Мирка, очільник Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та керівник штабу Порошенка на Волині. Він, не соромлячись, піариться, викладаючи світлини у соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свідОК Показати IP 7 Березня 2019 17:21
А ще слідом за Мамчуром їздить Катя Павлова, працівниця відділу інформполітики ОДА, то що вона там робить, інформацію для "блогу" набирає? А всім керує пан П'ятигорець і вказівки на все дає! Кажете адмінресурсу немає...? :)))
свідОК Показати IP 7 Березня 2019 17:25
А ще слідом за Мамчуром їздить Катя Павлова, працівниця відділу інформполітики ОДА, то що вона там робить, інформацію для "блогу" набирає? А всім керує пан П'ятигорець і вказівки на все дає! Кажете адмінресурсу немає...? :)))
Навуходоносор Показати IP 7 Березня 2019 18:45
А студенты сами могут решать, куда ходить, куда не ходить? Или ведут себя как телята - куда тащат, туда идут?
Студент до Навуходоносор Показати IP 7 Березня 2019 18:57
Конечно как телята, им же лишь бы пары прогулять
Навуходоносор до Студент Показати IP 8 Березня 2019 14:23
Тогда вопросов нет.
Darya Показати IP 8 Березня 2019 21:16
Нас примусово туди повели! Ще й забороняли виходити(
Студент до Darya Показати IP 8 Березня 2019 23:49
Імена тих хто заставив йти можеш назвати? Країна має знати героїв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus