USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Студентів виселять із Луцька?

24 Жовтня 2008 10:10
За територією Луцька можливо постане нове студентське містечко. Про це розповів директор департаменту містобудування Луцької міської ради Георгій Шевчук під час громадського обговорення генерального плану Луцька, – повідомляє 24 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Як проінформував Георгій Шевчук, усі вищі навчальні заклади і їхні будівлі зараз фактично розкидані по Луцьку, а це створює значні незручності насамперед самим студентам.
 
За словами пана Шевчука, можливе створення цілого університетського містечка площею близько 100 гектарів поза межами обласного центру Волині. Як вважає посадовець, найкраще місце для цих потреб – селище міського типу Рокині у Луцькому районі. Там практично готова вся інфраструктура для таких потреб і університетські містечка поширені у Європі, – сказав директор департаменту містобудування Луцькради.
 
Довідково:
 
Згідно з основними техніко-економічними показниками генплану Луцька, прогнозується, що кількість «осіб у працездатному віці, які навчаються з відривом від виробництва», скоротиться з 12,3 тисячі до 10,5 тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 11:58
Цікаво, а як вони на навчання будуть добиратися? Там же ж армагєдон з траспортом буде
Анонім Показати IP 24 Жовтня 2008 12:59
а кого з чиновників це цікавить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus