USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Студентська сім’я з Луцька виграла квартиру. ФОТО

13 Червня 2009 13:00
У фіналі конкурсу «Студентська сім’я-2009» змагалися три подружжя, – повідомляє 13 червня репортер «Волинських Новин».
 
Початок конкурсу відтягнувся майже на годину у зв’язку з тим, що затримався почесний гість – заступник голови Верховної Ради Микола Томенко. Після його прибуття відбулося представлення учасників конкурсу, які представляли три луцькі виші.
Це – Леонід та Людмила Богдановичі (Волинський національний університет імені Лесі Українки), Володимир і Юлія Спас (Волинський інститут імені В’ячеслава Липинського Міжрегіональної академії управління персоналом, Дмитро і Тетяна Андрикевичі (Луцький національний технічний університет). Так, виявилося, що перші дві пари вже мають по одній дитині.
 
  Опісля представили журі. Його головою був Луцький міський голова Богдан Шиба, а заступником – Микола Томенко.
 
У першому конкурсі під назвою «Ерудит» учасники відповідали на питання з різних галузей знань. Коли настав час оголошувати оцінки, то Богдан Шиба став повчати ведучого Олексія Курбана – щоб той називав конкурсантів у такому порядку, як їх представляли, щоб потім не виникло плутанини.
 
Під час наступного конкурсу чоловіки вправлялися у кулінарному мистецтві. Їх старання оцінювало журі, смакуючи приготовані страви. Згодом конкурсанти дарували своїм коханим квіти, картини, відео, пісні та поцілунки.
 
У вирішальному конкурсі претенденти на звання «Студентської сім\'ї року» відповідали на запитання членів журі. Так, ніхто з учасників конкурсу не дав відповіді на запитання Луцького міського голови Богдана Шиби. Молоді подружжя не знали, що серед українських гетьманів найбільше пов’язаний із Луцьком Іван Виговський. Жоден з учасників не пригадав більше 5-ти пісень про сім’ю та родину. Це запитання члена журі Зої Комарук викликало численні вигуки з залу «Так нечесно». Натомість із завданням Лариси Соколовської всі учасники справились блискуче – пригадали імена, по-батькові та дати народження власних тещ та свекрух. Член журі Микола Кумановський поцікавився, що буде, якщо між подружжям стане третій. «Що краще – романтичне кохання чи вічна любов?», – спитався Микола Томенко.
 
На завершення конкурсу виступили голова Молодіжної ради Луцька Ольга Коритнєва, почесний гість Микола Томенко та Луцький міський голова Богдан Шиба. Пан Томенко зазначив, що йому сподобалися всі пари і подарував їм по DVD-програвачу.
Пан Шиба висловив сподівання, що конкурс «Студентська сім’я» стане у Луцьку традиційним.
 
Луцький градоначальник оголосив переможців. Ними стали студенти ЛНТУ Дмитро і Тетяна Андрикевич.
 
Після «офіційної частини» присутніх розважала піснями у власному виконанні відома співачка Юлія Рай.
 
Довідково:
 
Організаторами конкурсу «Студентська сім’я – 2009» виступили Луцька міська рада та Молодіжна рада Луцька. Конкурс відбувався під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 14:43
Конкурс -отстой!!!!!Организация конкурса сотаялась на самом примитивном уровне. Жаль наших бедных студентов, которые хотели б верить в светлое и справедливое решение местных руководителей высшего звена. Всюду и у нас, все решается наперед и делаеться под кого-то...
молодий Показати IP 13 Червня 2009 17:36
Про все по порядку : 1) Шановний Калахан Андрій , на скільки я розумію ти там авторитетно видивлявся весь захід то й статтю готував особисто. І наскільки ваша персона любить хизуватися журналістською чесністю, принциповістю і незалежністю. Чи поважаєш ти сам себе після того як сам плювався та сміявся під час конкурсу , а пишеш заказний матеріал????????????????
молодий Показати IP 13 Червня 2009 17:46
2) Шановна Коритнєва А що ж ти робила?, а на що ж тобі треба були гроші?, і чи не соромно було виходити на сцену?, Ну і ще цікавить одне питання. "скільки ж молодятам переможцям прийшлось заплатити?" (ти б хоч би попросила їх трішки зімітувати радість та здивування коли вони взнали про перемогу і квартиру) але напевно вони за неї проплатили ще до здешевлення нерухомості і зараз за ті гроші її й так можна купить. Успіхів тобі в подальшій політичній кар’єрі ти під сучасний типаж підходиш
молодий Показати IP 13 Червня 2009 18:02
3) А тепер про супер мега ведучого "Мальчіка-Пай". ти чуваче вважаєш себе великою зіркою, але навіть професійні ведучі мають звичку хоча б перечитувати сценярій перед виходом на сцену і вдумуватись в зміст (те що тобі брєд написали це ти можеш виправдовуватись тільки перед однокласниками). Нормальний ведучий він для того і є щоб бути центральною особою заходу , а за тебе текст говорив і мер і глядачі і супутниця твоя і навіть учасники . Але ти все ж був центральною особою і жарти в тебе були смішні)))))))))))))).
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 18:06
а запрошення на фотографіі дуже подібне на запрошення на конкурс "Студент року" який ці жорікі спіонерили. Той конкурс вони вже поховали, тому не дивно що і цей організували примітивно..
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 18:08
До слова, організація конкурсу - нікчемна. Склалось враження, що пара переможців була відома міському голові ще до початку конкурсу. Конкурсні завдання мали бути спрямовані на пошук нестандартних рішень і способів вирішення побутових, творчих, моральних, матеріальних проблем студентської сім'ї (як вказувалось у положенні про конкурс), та вони взагалі не співпадали із завданнями, що ставились перед конкурсантами. Невже знання першого президента США, чи надування кульки - визначає моральні цінності сім'ї?
Глядач Показати IP 13 Червня 2009 22:10
Шановні, ото вас послухати, то краще взагалі НІЧОГО не робити! Жаба давить - так і скажіть! Квартиру не виграли, Свою альтернативу не запропонували, лише критика... А в Коритнєвої, можливо і були якісь мінуси в організації, але ж дівчинка старалася, як на перший раз для конкурсу - молодець!А ідея - хороша!
Андрій Калахан Показати IP 13 Червня 2009 23:00
Молодому: 1. Назви, хто заказав, а тоді я скажу, хто ти. 2. Назви конкретно, що я у новині подав не так, як було насправді. 3. Ляпи в організації конкурсу були, і, на мою думку, я їх показав. Якщо я показав на вашу думку не всі промахи, то вибачайте. А перед тим, як вибачити мене, ліпше напишіть власну версію подій. 4. Так, мені особисто організація конкурсу не надто сподобалась і я цього не приховую. 5. Я був відсутній у залі тоді, коли Микола Томенко проводив брифінг для журналістів. На дворі, між іншим. 6. Якщо поважаєш себе, то не ховайся під ніками.
Vlad Показати IP 13 Червня 2009 23:56
Молодець Андрій собаки гавкають а караван иде.
Володимир Показати IP 14 Червня 2009 09:54
Шановний автор статті, прізвище сім'ї від МАУП - Володимир і Юлія СПАС. Звідки взята інформація про вказане у статті невірне прізвище? По можливості, прохання підкорегувати текст статті.
редактор радіостанції \"Луцьк\" Юлія Показати IP 14 Червня 2009 17:25
Мабуть, автор статті такий же сліпий і "об'єктивний" як і пан Шиба.Чому журналісти замовчують те, що пара, яка підняла і заставила плакати усіх глядачів і була відзначена паном Томенко, безпідставно низько оцінена міським головою і заступником. Натомість, перемогла "моральна" пара, яка вважає, що зрада в сім'ї - це нормально і яка навіть немає дітей, тоді, як пара з ВНУ взагалі живе в гуртожитку. Корупційна влада, корупційна організація, але завжди "чесні" та "об'єктивні" журналісти!
Natasha Показати IP 14 Червня 2009 22:03
Повністю згідна, що організація конкурсу - показала повну бездарність організаторів цього "шоу". Диву даєшся як журі оцінювали відповіді на питання "Що ви зробите як в сім"ї появиться третій?", за відповідь пари про кохання без зрад мер Шиба ставить - 3, а за відповідь пари переможців , що "чоловіки -діти, їм незавадять іграшки" - 5. То про які сімейні, моральні, родинні цінності може бути річ. Явно було видно , що переможці були наперед визначені!!! Чому не було конкурсів, де б учасники розказали про себе, як вони вчаться, можливо хтось ще й працює, взагалі, що вони собою уявляють в нашому місті, щоб вони хотіли зробити для покращення життя в нашому рідному Луцьку, а не надувати кульки і давати відповіді на недалекі питання .
Глядач Показати IP 15 Червня 2009 08:59
Конкурс - бездарне "шоу" ! Конкурсні завдання примітивні (крім двох). А хто слідкував уважно як оцінки виставляло журі, то повністю склалося враження, що переможці визначені наперед.
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 09:33
Беспредел... Квартири роздають.....Тут ветереанів праці міськвиконком не хоче на першочергову чергу ставивить, а вони студентам квартири дають...Хай років 25 в черзі постоять для початку
Андрій Калахан Показати IP 15 Червня 2009 10:02
панні Юлії: 1. Якщо ви журналіст, то можете відрізнити статтю від новини? 2. "була відзначена паном Томенко, безпідставно низько оцінена міським головою і заступником." Вибачте, але задайте це питання, як журналіст самому міському голові та його заступнику. Я в штаті міської ради не перебуваю, грошей звідти не отримую і за міську владу не відповідаю. 3. "Корупційна влада, корупційна організація, але завжди "чесні" та "об'єктивні" журналісти!" - Це Ваша самопохвала?
Андрій Калахан Показати IP 15 Червня 2009 10:11
І ще одне - яким би не був результат конкурсу, але при такому призі купа невдоволених все одно би лишилась.
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 11:16
1) Андрей, не морочь себе голову ответами, тупо посылай на ..., ничего от этого не потеряешь, а кучу нервов сохранишь. Нормальные люди таких тупых претензий предъявлять не станут, с идиотами надо разговаривать лаконично, хотя и грубо это. 2) Господа! Почему вы возмущаетесь организацией конкурса? Для вас новость, что у нас все давно продано и прос..ано? Вы всерьез рассчитывали, что халявную квартиру дают просто так, а в жюри оценщиков благородства семьи сядут приличные люди? Вы видели у нас приличных людей? Тогда зачем столько крику? Лазят люди в помойке и искренне удивляются, а почему же это там воняет :)))
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 12:03
А що ви хочете від людини, що власну дружину тримає подалі, а відводить душу в спілкуванні з молодшими
редактор радіостанції \"Луцьк\" Юлія Показати IP 15 Червня 2009 14:04
Пану автору статті. По-перше, я не журналіст, а радіо-DJ. Ставити питання меру - це ваша парафія і слід було це вам, як журналісту, зробити, перш ніж так гарно висвітлювати "конкурс".
Свой Показати IP 15 Червня 2009 16:57
"власна" дружина :))) шас хвеминистки взорвутся :)))
Natasha Показати IP 15 Червня 2009 17:29
Пану Андрію !!! Чесно скажіть , конкурс пройшов на відповідному рівні, оцінки журі були об"єктивні????
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 18:04
а хто чув про той конкурс до того як він відбувся? є тут такі?
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 21:11
в нього є язик який він не може тримати за зубами бо вважає себе чесним журналістом от і лиже тим язиком дупи тільки незрозуміло кому і для чого. А може просто мовчить щов з робітоньки не вигнали. так тримай далеко підеш
Андрій Калахан Показати IP 15 Червня 2009 21:48
Natashi: Конкурс пройшов на типовому рівні для Луцька. Плюс-мінус. Нічого екстраординарного там не було. На оцінки журі я особливої уваги не звертав, паралельного підрахунку голосів не проводив.
Андрій Калахан Показати IP 15 Червня 2009 21:56
Панні редактору радіостанції "Луцьк" Юлії: 1. Мер запізнився. 2. Про те, що на цей конкурс маю йти саме я, дізнався в день його проведення, в післяобідню пору. 3. Якщо Ви радіо-DJ, то відповідно і представляйтеся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus