USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студенти волинських вишів застраховані на випадок безробіття

15 Жовтня 2008 12:13
У Волинському обласному центрі зайнятості працювала комісія із відбору навчальних закладів, до числа тих, які страхуватиме Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Про це 15 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією , комісія засідала з метою виконання Постанови правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття №59 від 24 липня 2008 «Про затвердження Порядку відбору навчальних закладів для організації професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації безробітних за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття».
До складу комісії увійшли представники управлінь освіти і науки та економіки обласної державної адміністрації, член Ради Федерації профспілок Волинської області, член правління організацій роботодавців та представники обласного центру зайнятості.
Для участі у відборі подали документи 38 навчальних закладів. Ураховуючи результати вивчення матеріалів комісія прийняла рішення щодо переможців відбору. Ними стали 37 навчальних закладів області різних рівнів акредитації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus