USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Студмістечко на Львівській будувати поки нікому

17 Листопада 2011 17:16
Луцька міська влада все ще шукає інвестора для будівництва студентського містечка на розі вулиць Львівської та Червоного Хреста.
Про це 17 листопада під час зустрічі з студентським активом Луцька розповів міський голова Микола Романюк.

З його слів, на території колишнього військового містечка на площі у 8 гектарів заплановано будівництво студентського містечка. Аби привабити бізнес влада виділить 1,5 гектара землі інвестору на зведення супермаркету і спортивно-розважального комплексу.

Романюк розповів, що перемовини тривали з німецькими та польськими інвесторами. «Ми хочемо знайти надійного партнера, який виконає всі умови. Та й грошей на містечко потрібно немало. Міський бюджет не потягне. Тому зараз сказати, коли проект почне реалізовуватися, дуже важко», – зазначив мер.

Крім того, спілкуючись зі студентами, міський голова закликав їх долучатися до підготовки рішень міської ради. Він зауважив, що на сайті мерії є можливість переглянути документи та запропонувати власні ідеї. Також посадовець розповів, що вважає за необхідне залучити студентів до формування стратегії розвитку Луцька до 2020 року.

До слова, міський голова повідомив про призначення переможця обласного конкурсу «Кращий студент Волині» Альону Романюк радником мера на громадських засадах з питань зв’язку з молодіжними громадськими організаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus