USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Студрада СНУ має нового керівника

3 Грудня 2014 15:09
Обрали нового керівника студради СНУ імені Лесі Українки. Ним стала третьокурсниця педагогічного інституту Дарина Репницька. Про це йдеться на сайті вишу.

2 грудня у СНУ імені Лесі Українки відбулася звітно-виборча конференція студентів, під час якої заслухали звіт голови студради вишу Романа Герасимчука й обрали нового голову студради терміном на 1 рік.

Роман Герасимчук прозвітував про зроблену роботу за рік. Зусиллями голови та студентства організовано й проведено заходи навчально-виховного, наукового і культурно-мистецького спрямування (брейн-ринг, дебати, семінари, тренінги, КВК, концерти, флешмоби, вечірки), заходи щодо посилення дисципліни і дотримання внутрішнього розпорядку ВНЗ. Також Роман повідомив, що студрада співпрацює зі ЗМІ та громадськими організаціями, студенти активно беруть участь у благодійних акціях, долучаються до волонтерської роботи. Звіт голови ухвалили одноголосно.

Друге важливе питання порядку денного конференції – обрання нового голови студради СНУ імені Лесі Українки. З передвиборчою промовою виступила третьокурсниця педагогічного інституту Дарина Репницька. Вона впевнена, що зможе налагодити якісну та результативну роботу. Серед її основних завдань: популяризація університету в Україні та світі; залучення студентів нашого вишу до діяльності студради; налагодження контактів із самоврядними структурами інших ВНЗ; проведення різноманітних заходів.

На підтримку Дарини виступила заступник голови студради Анастасія Шевчик, яка добре знає, що ця студентка активна, ініціативна, а кожне її слово відповідає конкретній справі.

Згідно з результатами голосування, студентство СНУ імені Лесі Українки обрало нового керівника в особі Дарини Репницької. Вона подякувала присутнім за підтримку та закликала до співпраці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анна Показати IP 3 Грудня 2014 18:17
Популяризація університету в Україні та світі; залучення студентів нашого вишу до діяльності студради; налагодження контактів із самоврядними структурами інших ВНЗ. Хіба це повинно хвилювати студентів? Не успішна, без хабарів, здача сесії, не комфортні умови в гуртожитку, не майбутнє працевлаштування. Особливо совок: проведення різноманітних заходів. Хто туди ходить? На більшість добровільно-примусово.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 18:29
Роки йдуть, студенти міняються, а Шевчик все в студраді грається) видно більш нічого не вміє і вміти не хоче)))
Студент Показати IP 3 Грудня 2014 18:32
То була тільки одна кандидатура? Тоді нашо було вибори робити і так все ясно. Минулого року хоч двоє чи троє було, а тут точно совок
успакойтесь Показати IP 3 Грудня 2014 23:10
якби ви проявляли хоч трохи ініціативи і казали про те, ЩО вам потрібно і які заходи вас цікавлять, то можливо б все було інакше?
дюдя Показати IP 4 Грудня 2014 01:36
а як же Ромцьо буде без портфеля, він так вже привик бути начальником, а тут його копен дупен. Жах, як важко вертатися в своє рідне середовище з керівної посади
)))) Показати IP 4 Грудня 2014 02:42
коментар було видалено
смішно Показати IP 4 Грудня 2014 03:13
а ви не думали що можливо "ніхто не ходить" проблема в вас самих і в тому що все що всієте гарно обговорювати роботу інших) ? Я, наприклад, стараюсь відвідати максимум заходів нашого СНУ і завжди лишаюсь задоволеною)))
отак Показати IP 4 Грудня 2014 03:38
людина ще зробити нічого не встигла, а ви вже причепились, тобто не важливо кого обрали, головне є що сказати на всі випадки)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus