USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Створення аеропорту поблизу Луцька прискориться?

18 Серпня 2009 12:42
Сьогодні, 18 серпня, керівники обласної влади Волині та Луцька зустрілися з представниками центральних органів виконавчої влади, аби прискорити процес будівництва аеропорту поблизу Луцька. Про це йшлося під час наради з питань виділення земельної ділянки для встановлення тимчасового пасажирського терміналу та сертифікації аеропорту, – інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
Акт погодження земельної ділянки планують виготовити сьогодні та підписати усіма присутніми, - йшлося під час наради. Завтра усі відповідні контролюючі служби можуть підписати свої погодження. Аби зробити сертифікацію аеропорту, треба зареєструвати його під цивільний. Для цього слід виконати низку пунктів.
Окрім того, наказом Кабміну за підписом Миколи Азарова призупинена передача земельних ділянок. Тому обласні керманичі повинні звернутися до Кабміну та міністра оборони. Тоді необхідну ділянку землі зможуть передати в обласну комунальну власність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus