USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стипендіатка голів Луцьких РДА та райради отримала український паспорт

22 Серпня 2008 10:39
У підгаєцькому Будинку культури, що у Луцькому районі, 21 серпня відбулися урочисті збори з нагоди Дня Незалежності України. Про це розповіла начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату Луцької районної державної адміністрації Інна Бас, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Присутніх на урочистих зборах із державним святом привітали представники луцької районної влади, а саме – від Луцької РДА її очільник Володимир Демчук та від Луцької районної ради – заступник голови Данило Безушко.
 
Керівники Луцького району удостоїли 14-х його жителів подяками та почесними грамотами. Зокрема, 8 із них вручили від райради і 6 – від імені райдержадміністрації, – зазначила пані Бас.
 
Також в урочистій обстановці вручили паспорт громадянина України обдарованій учениці Липинської школи Юлії Закутній. Вона недарма отримує іменну стипендію голови Луцької районної держадміністрації та голови Луцької районної ради, адже є хорошим знавцем української мови. Доказом цьому є те, що Юлія – переможець обласної олімпіади з цього предмету і обласного етапу конкурсу з української мови імені Петра Яцика. На думку влади Луцького району, така молодь сприяє розвитку держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus