USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські чиновники, які влаштували бійку, підуть з посад

7 Листопада 2014 13:19
Чиновники-учасники бійки у Володимирі-Волинському повинні скласти свої повноваження. Так вважає голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Про це він повідомив під час звіту за 100 днів роботи на посаді очільника ОДА сьогодні, 7 листопада.

Нагадаємо, на Покрову, 14 жовтня, Володимиром-Волинським прокотилася новина про бійку між заступником голови районної ради Павлом Карпюком та головою Володимир-Волинської РДА Володимиром Савчуком.

Після словесної перепалки голова райдержадміністрації отримав тілесні ушкодження, за цим фактом міліція розпочала кримінальне провадження. Зі свого боку, заступник голови райради запевняє, що він не бився, а оборонявся.

Голова ОДА вважає такі дії представників влади ганьбою і неприпустимою поведінкою. На його думку, ці люди повинні скласти повноваження за хуліганські дії. Нині з цього приводу триває досудове розслідування.

Однак, голова Володимир-Волинської РДА за свою хуліганську витівку поплатитися кріслом. «Це не допустимо в органах влади. Не буде Володимира Савчука на посаді», - переконував Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 13:37
Підлижуться.
падло карпюкІвське Показати IP 7 Листопада 2014 17:00
ця гн..да карпюк собІ І савчуку попсувала життя а ще кажуть що це свобода а це сробода
Анонім Показати IP 7 Листопада 2014 18:12
А що, Гунчик вже й судову владу очолює, що вироки виносить? Слава демократії!
Юрист Показати IP 7 Листопада 2014 20:20
Потрібно Гунчика гнати! Нехай іде на той Порошенківський автозавод та собі керуе. Він повний бездар в керівництві областю. *********** прихвостень!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus