USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Стараються для переселенців: сучасні дитячі зони відпочинку облаштували у Нововолинську

8 Липня 2022 00:36
У ЦНАПі та гуртожитку ДНЗ «Нововолинський ЦПТО» на вулиці Луцькій, 24, де мешкають внутрішньо переміщені особи, відкрили дитячі кімнати.

Про це повідомили у Нововолинській міській раді.

Нові простори облаштували будиночками, сучасними меблями та технікою. Закуплено настільні ігри, мольберти для малювання та інші розваги для малюків. Подбали й про комфорт батьків – встановили зручні меблі.

Проєкт вдалося реалізувати завдяки співпраці з благодійним фондом «Посмішка ЮА» спільно з французькою організацією Triangle Génération Humanitaire.

На відкритті кімнат були присутні міський голова Борис Карпус, його заступниця Юлія Лефтер, представниця фонду «Посмішка ЮА» Анастасія Перепелиця, координаторка проєкту Катерина Луценко, психологиня Наталія Заїкіна та логіст Сергій Ларіонов.

Борис Карпус подякував команді проєкту та висловив сподівання, що співпраця матиме продовження.

Зараз у Нововолинську проживає понад 6 тисяч переселенців та 2,5 тисячі діток, які покинули свої домівки через війну.

«Робимо усе можливе, аби створити для них комфортні умови», – зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus