USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сучасну школу на Волині будують декілька років, а даху вона так і не має

15 Червня 2015 22:00
«Це злочин перед громадою» - так розцінив замороження проекту зведення навчального закладу в селі Білин голова Ковельської райради Ігор Верчук.

Зі слів очільника райради, нині освітянський об’єкт, куди вже вклали близько восьми мільйонів гривень, знаходиться не накритий – без даху, а це, своєю чергою, призводить до руйнування споруди із середини, - інформує ПроКовель.

Про все це Ігор Верчук повідав на прес-конференції з представниками ЗМІ.

Нагадаємо, в селі Білин Ковельського району за кошти державного бюджету запланували звести нову сучасну школу на 196 місць. Її будують поруч з діючою, де разом із дітьми шкільного віку сьогодні перебувають і дошкільнята.

Верчук зауважив, що на школу, яку почали зводити ще в 2011 році, а замовником виконання будівельних робіт виступило управління капітального будівництва Волинської ОДА, наразі не передбачені кошти в державному бюджеті. Тому він знову очікує на допомогу з обласного бюджету, але цього разу дещо іншу, ніж торік, коли волинські депутати передбачили в казні мільйон гривень, а до підрядника дійшло лише 360 тисяч. І цих грошей, звісно, не вистачило на весь комплекс будівельних робіт, тому освітянська споруда так і залишається в незавершеній стадії.

Нагадаємо, що спершу на заваді підрядникові завершити будівельні роботи стала судова тяганина з обласним управлінням капітального будівництва, на той час рахунки, з яких велося фінансування будівельних робіт, були заблоковані, а потім, як висловився очільник райради, «не було доброї волі тих людей». Рахунки вдалося розблокувати торік у жовтні.

Відео 2013 року
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Andare Dietro Показати IP 15 Червня 2015 22:59
Терміново зітріть оце сепаратистське відео! Це що таке?! Рекламуєте, як злочинна влада Пандигеть і його закоренілих поплічників на місцях нещадно експлуатують місцевих роботяг-будівельників та катастрофічно витрачають народні гроші на спорудження осередку махрової пропаганди совкового тоталітаризму серед дітей? Недолугий голова РДА - представник злочинного режиму - має совість говорити про небачені темпи будівництва школи? Це - ганьба! Це лукаві викрутаси комуняцько-ментовських кадрів! Справжні нові керівники-патріоти нічого не обіцяють! Це - чесно! І не тому, що нічого не знають і не вміють. Ні! Вони щиро запитують нас про наше майбутнє. Бо лише ми - народ знаємо: що, де і коли. Буде. Або не буде. Важко не погодитися з словами "Це злочин перед громадою!". Тільки справжні злочинці, моральні виродки і манкурти, посміли за якийсь там 2013 рік освоїти понад шість мільйонів гривень, не залишивши ні копійчини демократичним наступникам. Хто посмів у 2014, ні 2015 роках небаченого поступу євроінтеграції в нашій розбудові зупинити процес перетворення купи окремо взятої цегли в споруду кубічної форми. З дахом. Тільки надзвичайний патріот-керівник посеред району з найбільшою кількістю нелегальних пилорам і лісокрадства за рік роботи зумів, не покладаючи рук, невідшукати 20 кубів пиломатеріалу для балок і крокв. Слава прес-конференціям!
правдива до Andare Dietro Показати IP 16 Червня 2015 08:07
При "режимі" хочаб щось будували!!!
нарешті Показати IP 16 Червня 2015 01:32
Верчук замість того, щоб воювати з вітряками в особі ветеранів, зайнявся хоч якоюсь роботою. Слава великому "трударю язика" верчуку!
З ніг на голову Показати IP 16 Червня 2015 09:04
Школу будують, а даху немає. Це ж не правильно, правда? Не з фундаменту слід було починати будівництво - з даху! Тоді було б усе нормально. Головне, аби дах був і, бажано, не протікав. Під дахом і стіни можна підмуровувати потихеньку, і гроші "пиляти" спокійно. Без даху - нікуди!
123 Показати IP 16 Червня 2015 11:25
Та скільки таких шкіл на Волині? Як не в одному селі, то в іншому. Де вже й березами поросли.. Повне безвладдя, безвідповідальність і корупція. Як і скрізь.
Тихий Показати IP 16 Червня 2015 11:36
Ну все таки погодьтесь панове добродії, що школу треба накрити і тут мова навіть не стільки про державні кошти скільки про навчальний заклад так потрібний дітям.
Анонім до Тихий Показати IP 16 Червня 2015 12:48
А на кой ляд образованные рабы демократическому правительству?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus