USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Сучасний Робінзон: в Італії чоловік сам прожив на острові понад 30 років

27 Квітня 2021 19:45
81-річний італієць Мауро Моранді оголосив, що покине острів Буделлі, на якому наодинці прожив 32 роки. Його до цього спонукала влада.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на BBC.

Так, Моранді живе на острові з 1989 року. Влада багато років тиснула на чоловіка, щоб змусити його покинути острів, однак раніше їй цього зробити не вдавалося.

У 2020 році очільник національного парку, до якого належить острів, заявив, що Моранді незаконно реконструював свій будинок – а це колишня радіостанція часів Другої світової війни.

Італійці навіть ініціювали петицію, яка закликала уряд Італії дозволити чоловіку залишитися – вона набрала понад 70 тисяч підписів. Однак 25 квітня Моранді таки заявив, що переїде жити на сусідній острів: «Я поїду зі сподіванням, що в майбутньому Буделлі оберігатимуть так, як я його оберігав 32 роки».

А як він узагалі там опинився?

До переїзду на острів чоловік працював учителем фізкультури. У 2018 році в інтерв’ю BBC він розповів, що «завжди був трохи бунтарем».

За словами Моранді, йому набридло споживацтво у суспільстві та політична ситуація в Італії. Тому він вирішив переїхати на безлюдний острів у Полінезії.

Він зібрав кількох друзів і вирушив у подорож. Однак під час неї вони зупинилися на італійських островах Ла-Маддалена – планували там відпочити й заробити грошей на дорогу в Полінезію. Тоді Моранді вперше прибув на Буделлі й вирішив там залишитися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus