USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Суд Грузії засудив Саакашвілі до 3-ох років позбавлення волі

5 Січня 2018 09:44
Суддя Тбіліського міського суду Георгій Аревадзе оголосив рішення по частині обвинувачення щодо екс-президента Грузії у справі Сандро Гиргвліані.

Суддя визнав Саакашвілі винним, і засудив до позбавлення волі терміном на 3 роки.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на видання Грузія Онлайн.

У справі Сандро Гиргвліані Міхеілу Саакашвілі пред'явлено звинувачення за статтею «зловживання службовими повноваженнями».

Згідно зі слідством, Міхеїл Саакашвілі незаконно пообіцяв тодішньому керівнику Департаменту конституційної безпеки (ДКБ) Дате Ахалая, що помилує засуджених за вбивство Сандро Гиргвліані і потім вже в обхід Комісії з помилування помилував Геронтия Аланія, Михайла Бібілурідзе, Автанділа Апциаурі і Олександра Гачава, створивши правової важіль для умовно-дострокового звільнення засуджених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus