USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Суд обрав запобіжний захід патрульному у Дніпрі

31 Серпня 2023 21:12
Суд у Дніпрі обрав запобіжний захід патрульному, який смертельно поранив чоловіка – цілодобовий домашній арешт до 30 жовтня.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними журналістів, захист патрульного вважає підозру в умисному вбивстві необґрунтованою. Так само, як і тримання під вартою. Адвокати просили для нього особисте зобов'язання або домашній арешт.

Адвокатка стверджує, патрульний потребує лікування у стаціонарі, адже має серйозні травми. До засідання патрульний підключався по відеозв’язку.

Він заявив, що своєї провини він не визнає.

Прокурор просив тримання під вартою без можливості внесення застави.

31 серпня стало відомо, що поліцейські відкрили провадження за фактом посягання на життя патрульних під час сутички у Дніпрі.

29 серпня патрульний смертельно поранив чоловіка. За попередньою інформацією, поліцейські зупинили автомобіль після порушення ним ПДД. На вимогу вийти із авто, де перебували неповнолітні діти, порушники відмовились. Правоохоронці почали силою витягували жінку, яка перебувала на водійському сидінні, з авто.

Чоловік поводився агресивно та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці використали газовий балончик, але чоловік продовжив чинити опір. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці. Наразі призначено службове розслідування. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків.

В крові чоловіка, що загинув, виявили 2,48 проміле алкоголю, що співмірне із вживанням близько пляшки горілки.

Пізніше патрульна поліція опублікувала відео з Дніпра, яке демонструє порушення правил дорожнього руху автомобілем Jaguar 29 серпня та фіксує дії правоохоронців при спробі затримати порушників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
от Показати IP 31 Серпня 2023 21:32
чомусь ненавиджу нашу прокуратуру......
Юрій Показати IP 31 Серпня 2023 21:48
Як він працював що потребує стаціонарного лікування? Бред
Анонім Показати IP 31 Серпня 2023 22:23
Наші судді і прокурори роблять усе можливе, щоб в країні у нас не було порядку, а був безлад і купа бидла без башні, бо на його фоні знахабнілі представники 'букви закону' виглядають янголами. Прийняли раніше закон, що максимальна пенсія для всіх не повинна перевищувати певну суму, але ж у нас є дуже перенавчене юриспуденцією суддівство, яке всі ці обмеження для себе обнулило і їх пенсії тепер біля 100тис і більше. Хоча вони ж пенсіонери, як і всі, і користі суспільству від них вже ніякої. Жіночка, яка пропахала 35років має 3тис грн пенсії, а суддя за років 20 роботи - 100тис. грн.
Читач Показати IP 31 Серпня 2023 23:13
Про сім'ю патрульного Звонкова Є.А. багато цікавого в Інтернеті https://argumentua.com/stati/vorovskie-semi-ukrainy-andrei-zvonkov-i-irina-zvonkova
11 Показати IP 31 Серпня 2023 23:54
Норм захід. Застрелив п'яне бидло)
Анонім Показати IP 1 Вересня 2023 06:30
Поліція - це також люди, яких чекають рідні з роботи і які хочуть повернутися живими і здоровими додому, при цьому вони не наділені якимись властивостями екстрасенса і супергероя, щоб зходу визначати, які наміри у бидла, яке накинулося на нього, чи нема у нього ножа і т.д. З такою 'юриспуденцією' як у нас скоро зовсім переведуться поліцейські, що будуть здатні реально виконувати роботу, бо нащо їм той гемор, якщо можна 'солдат спить - служба йде'. До речі, судді і прокурори - це саме ті, хто найбільше любить лише створювати видимість бурхливої діяльності, а зарплати і пенсії мають такі, що переважній більшісті українців залишається тільки мріяти
Анонім Показати IP 1 Вересня 2023 10:17
Що заважає поліції ВИВЧИТИ профільний закон і діяти в межах закону? Беззаконня породжує безвідповідальність, чомусь, коли за п'яним прокурором пройшов на подвір' я його родича, то ДБР возбудилось і побачило перевищення повноважень, і проникнення на приватну власність, а тут в авто полізли - все по закону?!! Подвійні стандарти...
скептик до Анонім Показати IP 1 Вересня 2023 10:55
вам варто було б вивчити декілька правил: 1. поліції не хамлять і тим більше на неї не нападають. 2.вимоги поліції або виконують, або оскаржують у встановленому законом порядку. якщо ви все таки вирішите показувати свою силу - одержите у відповідь спецзасоби
Анонім Показати IP 1 Вересня 2023 13:17
Найбільш правильні закони про діяльність поліції в США, а те що деколи бидлові перепадає нормально, то воно на те заслуговує. Поводити треба себе нормально з тими, хто представляє державу і порядок зі зброєю, щось не подобається йди в суд і оскаржуй. До слова, в поліції у мене ніхто не служить, просто хочеться, щоб моїм дітям було безпечно на вулиці. Розгул знахабнілих від безкарності бандюків це дуже погано для суспільства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus