USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Суд відмовився віддавати праву частину Старого ринку облспоживспілці

28 Грудня 2020 13:39
Луцька міська рада 28 грудня виграла черговий суд у Волинської облспоживспілки щодо поділу земельної ділянки під правою частиною Старого ринку.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Нагадаємо, раніше міська рада поділила ділянку, щоб залишити облспоживспілці ділянку під нерухомістю - продуктовим павільйоном та іншими об‘єктами нерухомості, а щодо решти ділянки змінити цільове призначення та передбачити під облаштування в майбутньому площі перед замком Любарта. Але Волинська облспоживспілка не погодилась із цим та оскаржила рішення міськради в суді.

«Господарський суд Волинської області відмовив у задоволенні позову та залишив рішення Луцької міської ради в силі.

Це ще один крок до наведення порядку та облаштування в майбутньому зручної та гарної площі перед замком», - йдуться у повідомленні Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Простийсмертнийтрудя Показати IP 28 Грудня 2020 13:51
Торговцям закон не писаний, он пішли поскакали в Києві, і відкупились від них тисячею радянських долярів, відібраних у пенсіонерів.
Роман Показати IP 28 Грудня 2020 14:45
Нарешті вже той смітник з міста викинуть
Остап Вакарчук Показати IP 28 Грудня 2020 15:58
Якось пішов до ринку, треба було придбати глиняні горщики порційні приблизно на 450-500 грамів ємністю. Обійшов весь старий ринок і не знайшов нічого подібного, щоб в очі кинулося до вподоби. І згадав, що по вулиці Глушець є магазин "Тарілочка" зайшов туди, знайшов там правда простенькі та дешевинькі горщечки за ціною 6 штук - 98 грн. Але думаю поїду ще на варшавський ринок там походжу подивлюсь. І ви не повірите, знайшов аналогічні глиняні горщики тютілька в тютільку, як у магазині "Тарілочка", але вже на варшавці вони коштують 185 грн. Питаю продавчиню, стоїть кров з молоком, пара з неї виходить, може ви мадам скинете пару гривень, бо невже такі простенькі горщики стільки можуть коштувати дорого, а де там вона скине, ні копійки не бажає торгашка скинути. От я і думаю, якщо у магазині ці горщики коштують всього 98 грн., а на варшавському ринку 195 грн., тоді скільки насправді ця глина для продавців обходиться при закупівлі. Не треба бути математиком, щоб зрозуміти, яку на варшавському ринку ці продавчині спекулянтки роблять накрутку на своєму товарі. Хто би зараз після моєї писанини що мені не говорив, а я до кінця свого життя буду говорити, що на ринках працюють настоящі спекулянти та бариги.
Анонім Показати IP 28 Грудня 2020 16:00
Цивілізовано розкладений крам (в тому числі продукти харчування) у калюжах залишків асфальту. Покажи таке туристам, вагонами, та що вагонами, ешелонами будуть у Луцьк їхати.
Василь Показати IP 28 Грудня 2020 16:17
На жаль,на Новому ринку не побудовано павільйон для продажі мясо-молочної продукції місцевих виробників.Тоді б можна було перенести той базар повністью.Будь-які зміни на краще викликають протидію в певної групи прибуткових осіб.Смітник і закупорка транспорту в центрі міста-явно не європейське місто.
Павлик Морозов Показати IP 28 Грудня 2020 16:32
Що не кажи, а ринки свій час потрохи відживають. Хто частенько ходить по магазинах і ринках м. Луцька, може без перебільшення порівняти ціни, як на продукти харчування так і на весь інший товар. І скажу чесно, що у магазинах можна купити надійніший, набагато дешевший товар і продукти харчування та ще отримати за покупку чек у касі. При нагоді продукти харчування чи інший товар можна обміняти або повернути за товар свої гроші. Чого вже не зробиш на ринках.
Лучанин до Павлик Морозов Показати IP 28 Грудня 2020 16:45
З міськради строчиш ?
Нострадамус Показати IP 28 Грудня 2020 16:51
Хто б сумнiвався, що самих незахищених продавцiв та покупцiв розженуть, замiсть того щоб навести на територii порядок, щоб не було соромно нi перед жителями Луцька, нi перед гостями мiста...
Анонім до Нострадамус Показати IP 28 Грудня 2020 17:02
Це ще хтось їм має порядок наводити. А самі базарники будуть тільки смітити.
Хамло Показати IP 28 Грудня 2020 17:46
З обіцяного на Новому ринку не зроблено нічого за рік.
Психопланетарій, Лип Показати IP 28 Грудня 2020 17:49
Ви колись 5-10 хвилин постійте і понаблюдайте (тільки так, щоб він чи вона вас не бачили) за продавцями свіжої риби. Ви мабуть знаєте, що свіжу рибу на старому ринку можна купити вже чищену, а ви не задумувались куди йдуть залишки та відходи від цієї риби. А я вам скажу куди в кущі, які ростуть поруч з місцем де продають свіжу рибу, таких точок на старому ринку декілька. Ви купили рибу і пішли додому, а я біля старого ринку живу вже 60 років і чую носом кожного дня як смердить ринок, звісно краще смердить він влітку. Так що по вашому виходить, що за кожним таким уродом-продавцем треба стояти з лопатою або віником, дивитися і чекати коли він чнрговий раз свої нечистоти викине у кущі, і по вашому виходить треба двірнику прибирати за ним.
Дід Єгор Показати IP 29 Грудня 2020 00:45
мені, Панове, ситуація зі Старим ринком нагадує стан справ у державі! Всі добре знають, що бардак, але до купи звестись зась, щоб його подолати....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus